Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού στην ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του ΓΕΛ Παλαμά

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Γ. ΚΩΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΠΑΛΑΜΑ

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του ΓΕΛ Παλαμά, στον προπονητή της, στον Διευθυντή και στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, για το μεγάλο επίτευγμά τους!

Πανάξια η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα, μετά από ένα απίστευτο σερί νικών στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών Λυκείου.

Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό «Ποταμουδίων» Καβάλας, η ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ Παλαμά έχασε από την αντίπαλη ομάδα του ΓΕΛ Κύκκου Β’ Πάφου (πρωταθλήτρια Κύπρου), αλλά στις καρδιές όλων των Καρδιτσιωτών και όχι μόνον, είναι η μεγάλη νικήτρια!

Για όλους εμάς τους Καρδιτσιώτες που παρακολουθήσαμε εντυπωσιασμένοι την καταπληκτική πορεία των κοριτσιών, ο στόχος επιτεύχθηκε!

Ο Νομός μας διακρίθηκε ξανά σε πανελλήνιους αγώνες με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά τη μαθητιώσσα νεολαία μας και τις φοβερές μπασκετμπολίστριες της, οι οποίες μετά τον άθλο τους, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».




Total
0
Shares
Previous Article

A1' ΕΠΣΚ: Ντέρμπι Ματαράγκας...Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Μουζάκι!

Next Article
ΑΣ Καρδίτσας

Την ήττα γνώρισε ο ΑΣΚ Μέλι Αττική από τον Απόλλων Πατρών

Related Posts