Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, που η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε τη χώρα λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις και με όσες δυσκολίες επακολούθησαν για τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι σημαντικό να βλέπουμε σήμερα τα θετικά αποτελέσματα και την ηθική ικανοποίηση στα μάτια των επιτυχόντων, για τον σκληρό τους αγώνα. 

Εκφράζω τα θερμότερα μου συγχαρητήρια στους ιδίους και τις οικογένειες τους, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την διάκριση τους. Εύχομαι καλές σπουδές και επιτυχία, σε όσους στόχους θέτετε στο νέο αυτό κύκλο της ζωής σας.

Η μετάβασή σας από τη μαθητική, στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας.

Σε όσους δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή, εύχομαι να οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και να θυμάστε πάντα, ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους, στην μακροχρόνια προετοιμασία τους.

Το δικό μας χρέος είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η ζωή σας να είναι αυτή που σας αξίζει. Η Κυβέρνηση μας και ο Πρωθυπουργός, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, προχωρά βήμα βήμα στο χτίσιμο ενός κράτους σύγχρονο, φιλικό και αποτελεσματικό, που θα σας παρέχει ευκαιρίες, προοπτικές  και θέσεις εργασίας, σχετικές με τις γνώσεις και τις σπουδές σας,  για να προσφέρετε και να δημιουργήσετε στον τόπο σας.

Χτίζουμε μία σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχει πια ανασφάλεια και αγωνία για το αύριο και έτσι να κλείσει ο δρόμος της μετανάστευσης. Οι νέοι είστε η ελπίδα μας. Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς. Κατακτήστε το και δημιουργείστε ένα καλύτερο κόσμο.

Κάθε καλό στη φοιτητική σας πορεία.»Total
0
Shares