Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Asimina Skondra 2020 slide

Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, που η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε τη χώρα λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις και με όσες δυσκολίες επακολούθησαν για τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι σημαντικό να βλέπουμε σήμερα τα θετικά αποτελέσματα και την ηθική ικανοποίηση στα μάτια των επιτυχόντων, για τον σκληρό τους αγώνα. 

Εκφράζω τα θερμότερα μου συγχαρητήρια στους ιδίους και τις οικογένειες τους, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την διάκριση τους. Εύχομαι καλές σπουδές και επιτυχία, σε όσους στόχους θέτετε στο νέο αυτό κύκλο της ζωής σας.

Η μετάβασή σας από τη μαθητική, στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας.

Σε όσους δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή, εύχομαι να οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και να θυμάστε πάντα, ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους, στην μακροχρόνια προετοιμασία τους.

Το δικό μας χρέος είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η ζωή σας να είναι αυτή που σας αξίζει. Η Κυβέρνηση μας και ο Πρωθυπουργός, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, προχωρά βήμα βήμα στο χτίσιμο ενός κράτους σύγχρονο, φιλικό και αποτελεσματικό, που θα σας παρέχει ευκαιρίες, προοπτικές  και θέσεις εργασίας, σχετικές με τις γνώσεις και τις σπουδές σας,  για να προσφέρετε και να δημιουργήσετε στον τόπο σας.

Χτίζουμε μία σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχει πια ανασφάλεια και αγωνία για το αύριο και έτσι να κλείσει ο δρόμος της μετανάστευσης. Οι νέοι είστε η ελπίδα μας. Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς. Κατακτήστε το και δημιουργείστε ένα καλύτερο κόσμο.

Κάθε καλό στη φοιτητική σας πορεία.»




Total
0
Shares
Previous Article
Τρίκαλα: Αλλαγές στην κυκλοφορία από Δευτέρα στη στρατηγού Σαράφη

Τρίκαλα: Αλλαγές στην κυκλοφορία από Δευτέρα στη στρατηγού Σαράφη

Next Article
kafsonas

Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…