Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια από την Βουλευτή Καρδίτσας, Ασημίνα Σκόνδρα, στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Συγχαρητήρια από την Βουλευτή Καρδίτσας, Ασημίνα Σκόνδρα, στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων! Η προσπάθεια που καταβάλλατε, είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία, που είναι η ηθική επιβράβευση στον αγώνα σας.

Εύχομαι σε όσους πέτυχαν στους στόχους τους, καλές σπουδές και η επιτυχία αυτή να σας συνοδεύει στο νέο κύκλο της ζωής σας. Η μετάβασή σας από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας.

Να συνεχίσετε με την ίδια  εργατικότητα, σύνεση και  ευθύνη, ώστε  οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, γιατί οι εξετάσεις στη ζωή είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες.

Σε όσους δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή, να θυμάστε πάντα ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές δεν είναι μονόδρομος για την προσωπική πρόοδο σας και κοινωνική καταξίωση. Οι προοπτικές δεν τελειώνουν ποτέ. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας, και απαντήστε στις προκλήσεις με θάρρος και ελπίδα.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας, στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά σας, κατά την μακροχρόνια μαθητική πορεία σας .

Οι νέοι μας, είστε η ελπίδα μας. Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς. Κατακτήστε το και δημιουργείστε ένα καλύτερο κόσμο.

Κάθε καλό στη φοιτητική σας πορεία!

Ασημίνα Σκόνδρα,

Βουλευτής Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
apinidotes ekdilosi pyli

Δήμος Πύλης: Οργανώθηκε την Πέμπτη 28/7 και διεξήχθη με επιτυχία η Εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών – Χρήσης Εξωτερικών Απινιδωτών

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Καμία θετική απάντηση από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, για τα προβλήματα των ορεινών χωριών του Δήμου Καρδίτσας

Related Posts