Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συμπαράσταση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας στους εργαζομένους στη δημόσια υγεία

 Η πανδημία του κορωνοιού απέδειξε περίτρανα τα μεγάλα προβλήματα στον τομέα της υγείας. Η αναβάθμιση της παιδείας και της υγείας, που αποτελούν αναμφίβολα τους πυλώνες του κοινωνικού οικοδομήματος, αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα όλων των ελληνικών κομμάτων μόνο προεκλογικά, γιατί μετεκλογικά και οι δύο αυτοί ευαίσθητοι τομείς καταδικάζονται στη λήθη και την εγκατάλειψη. Δυστυχώς χρειάστηκε μια θανατηφόρα πανδημία, για να επαναφέρει στο προσκήνιο την αναγκαιότητα τόσο της στελέχωσης των υγειονομικών δομών με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και του εξοπλισμού τους.

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕΚ, με αφορμή την 7η Απριλίου, παγκόσμια ημέρα υγείας, χαιρετίζει όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιθάλψει τους ασθενείς και να προστατέψει τη δημόσια υγεία.

 Στο πλαίσιο την αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, συμπαραστεκόμαστε στην ΟΕΝΓΕ και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά της:

  • Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
  • Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις 7 Απριλίου.

 ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
ekpaidetikes platformes texnologia slide

Εκπαιδευτικές πλατφόρμες: Χωρίς χρέωση η πρόσβαση από κινητά δίκτυα

Next Article

Κτηνοτροφία τελευταία ευκαιρία

Related Posts