Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super Market ΤΑΣΙΟΣ στο Μουζάκι Καρδίτσας

supermarket tasios 7

Super Market ΤΑΣΙΟΣ στο Μουζάκι Καρδίτσας

Η Εταιρεία Σούπερ Μάρκετ ΤΑΣΙΟΣ με έδρα το Μουζάκι Καρδίτσας δραστηριοποιείται εδώ και 45 συναπτά έτη στον τομέα των τροφίμων και ποτών στην περιοχή και παράλληλα δηλώνει δυναμικά την παρουσία της στηρίζοντας το Γενικό Εμπόριο στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας.

Είναι στελεχωμένη από υπαλλήλους φιλικούς, δημιουργικούς, έμπειρους στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών διεκπεραιώνοντάς την με ζέση και χαμόγελο!

Σε ότι σχετίζεται με τρόφιμα, ποτά, είδη μαναβικής, λάδια, και πολλά άλλα είδη, είμαστε δίπλα σας με μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε απίθανες τιμές. Επίσης στον τομέα του Ποιοτικού Ελληνικού φρεσκοκομμένου Καφέ και του Εσπρέσσο η Εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία χρόνων!!  

Πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο…. τόσα πολλά που οι σχέσεις μας με τους εταίρους και τους πελάτες μας είναι κραταιές και χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη.

Και όσο για τις προσφορές μας;;;;; Tί να αναφέρουμε! Πρέπει να τις δείτε με τα μάτια σας! Καλέστε μας για τις παραγγελίες σας και για να μάθετε τις προσφορές μας στα τηλέφωνα 24450 43332 & 42730 καιWhatsApp 697 47 60 490

και άμεσα θα είναι στην πόρτα σας!!

Σούπερ Μάρκετ ΤΑΣΙΟΣ στο Μουζάκι Καρδίτσας. Ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο Super market με……… ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα!

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

 




Total
0
Shares
Previous Article
ael 1

Κορονοϊός: Η ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες των Ρομά στη Λάρισα

Next Article
Asimina Skondra 2020

Ασ. Σκόνδρα: Προστασία και εντατικός έλεγχος των οικισμών Ρομά του Νομού μας

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…