Superleague 2: Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση για την Αναγέννηση Καρδίτσας επί του Αλμωπού Αριδαίας – Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους

Share

Superleague 2: Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση για την Αναγέννηση Καρδίτσας επί του Αλμωπού Αριδαίας – Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 του Αλμωπού Αριδαίας, παίζοντας παράλληλα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπενγκόα ο Γκόλιας γύρισε όμορφα με το κεφάλι στον Λαρρέα και ο Αργεντινός στόπερ με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη για το 1-0.

Μετά το γρήγορο γκολ η Αναγέννηση συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει και άλλο γκολ.

Στο 17ο λεπτό το «άγγιξε» όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα ο Γκίνη έπιασε την κεφαλιά όμως ο Παϊτέρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 25ο λεπτό ο Κλάους Αθανασιάδης κέρδισε την μπάλα με τρομερό τάκλιν και έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Κουτσιανικούλη, όμως ο Παϊτέρης βγήκε και απομάκρυνε.

Η ομάδα μας «διπλασίασε» τα τέρματα της στο 39ο λεπτό, όταν ο Καρανίκας σέντραρε και ο Γκίνη με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται με 2-0 και να έχει επιβάλει πλήρως το ρυθμό της.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ανήκε στην Αναγέννηση. Μετά από φάση διαρκείας ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Παϊτέρης μπλόκαρε με ευκολία.

Η ομάδα μας πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 65ο λεπτό όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα και πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Μπιανκόνι με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη.

Στο 78ο λεπτό η Αναγέννηση έφτασε σε ακόμη ένα τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη και κεφαλιά του Μπιανκόνι, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Παρά το γεγονός πως είχε «κλειδώσει» το τρίποντο η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη ένα γκολ.

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα μας πήρε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο βαθμών στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής μας κ.Περικλής Αμανατίδης:

Γκέκας, Καρανίκας, Λαρρέα, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Λαγός (78′ Λώττας), Γκίνη (78′ Βιδάλ), Πλέγας, Κουτσιανικούλης (75 Μάνιος), Μπενγκόα (60′ Μπιανκόνι) και Κλάους Αθανασιάδης (75 Πολίτης)

Superleague 2: Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση για την Αναγέννηση Καρδίτσας επί του Αλμωπού Αριδαίας - Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους

Ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους μας!

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στη αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Παρά τους πολλούς και αυστηρούς περιορισμούς λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο τηρούμε αυστηρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, η παρουσία των φιλάθλων μας για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας μας τεράστια ώθηση να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη.

Η δύναμη μας είστε εσείς, μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είμαστε ακόμη στην αρχή!

Δείτε επίσης