Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Σπουδαίες νίκες για Παναχαϊκή και Καραϊσκάκη

panachaiki1

Η Παναχαϊκή πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας για τη 16η αγωνιστική της Super League 2, επικρατώντας με 1-0. Με το ίδιο σκορ έφυγε από την Κρήτη και ο Καραϊσκάκης Άρτας, παίρνοντας το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα.

Ο Καραϊσκάκης πέτυχε και αυτός μια πολύτιμη νίκη, επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο, χάρη σε τέρμα του Χρήστου Μαραθωνίτη.

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Ο Καραϊσκάκης πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, χάρη στο τέρμα του Χρήστου Μαραθωνίτη στο 72′. Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου πραγματοποίησαν μια εκ των καλύτερων εμφανίσεών τους στο πρωτάθλημα και πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, η οποία κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Εργοτέλης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Μπεκατώρος με σπουδαία επέμβαση πάνω στη γραμμή, γλίτωσε την ομάδα του.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Παναχαϊκή πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, κερδίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπορυς αποβλήθηκε στο 19ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη.

Ο Χρήστος Γιούσης ήταν ο σκόρερ του πρώτου και μοναδικού γκολ της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου και χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Πάτρας, η οποία παραμένει σε τροχιά playoffs. Ο Γλύκος έκανε τραγικό λάθος, και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης, Νεράλ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσέλσιος, Μπουτσάκης, Αμπντουλαχί, Κωστανάσιος, Πατρινός, Κοκκίνης

Καραϊσκάκης: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Λόβριτς, Κλιγγόπουλος, Χατζηδίμπας, Δερμιτζάκης, Ναζίμ, Μπρέμπος, Βακενβάι, Δούμτσιος

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Μπρους, Ανάκογλου, Τσερούτι, Γιούσης, Μπάτροβιτς, Αραβίδης

Απόλλων Λάρισας: Γλύκος, Γκόλιας, Καρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Μπάλλας, Χατζής, Λίταινας, Γιάκος, Τζοβάρας, Ομπράντοβιτς

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League 2 και των άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 20/03

Εργοτέλης – Καραϊσκάκης Άρτας 0-1 (72′ Μαραθωνίτης )

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-0 (52′ Γιούσης)

Κυριακή 21/03

14:00 Διαγόρας Ρόδου – Δόξα Δράμας

14:45 Χανιά – Ξάνθη

14:45 Λεβαδειακός – Τρίκαλα

14:45 Ιεράπετρα – Ιωνικός

 




Total
0
Shares
Previous Article
Έργο αποκατάστασης 70.000 ευρώ για τον ΙΝ Προφήτη Ηλία Τρικάλων

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αποκαθιστά τον Προφήτη Ηλία των Τρικάλων

Next Article
g ethniki1

"Πράσινο φως" για επανέναρξη σε Γ' Εθνική!