Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Σώθηκε ο Απόλλων Λάρισας, μάχη ανάμεσα σε Καραϊσκάκη, Δόξα Δράμας και Τρίκαλα

apollon larisas2

Ο Απόλλων Λάρισας έπειτα από το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Καραϊσκάκη παρέμεινε στην κατηγορία. Συνεχίζουν τη μάχη της σωτηρίας η ομάδα της Άρτας, η Δόξα Δράμας και τα Τρίκαλα.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League 2 απομένει μόλις μία αγωνιστική για το τέλος της σεζόν. Εκτός από τον ΟΦ Ιεράπετρας που έχει ήδη υποβιβαστεί, η προτελευταία θέση παραμένει ανοιχτή.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Καραϊσκάκη. Οι Θεσσαλοί με αυτό τον βαθμό εξασφάλισαν τη σωτηρία τους, αφού μετρούν 29 πόντους. Από την άλλη, ο Καραϊσκάκης πήρε τον πόντο, παρέμεινε προτελευταίος στους 24 πόντους και θα συνεχίσει τη μάχη για την παραμονή του στην τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό με πλασέ του Σέχου, ο οποίος νίκησε τον Χουάντερσον για το 1-0. Το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού. Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν συγκλονιστικό. Ο Λόβριτς ισοφάρισε στο 84ο λεπτό σε 1-1, ενώ στο 86′ ο Βάνκεβαϊ έκανε την ανατροπή. Ωστόσο, ο Απόλλων Λάρισας με τον Στέφανο Αθανασιάδη στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Σκούπρα, Καρρίκι, Καμπέρης, Λουκάς, Μπάλλας, Τασιούλης, Ντα Κάμπο, Γιάκος, Σέχου, Αθανασιάδης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Χουάντερσον, Χατζηδίμπας, Τάμπας, Θεολόγου, Κορέλας, Ναζίμ, Μπεκατώρος, Λόβριτς, Λουίς Φελίπε, Δούμτσιος, Ρούνε

ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Δόξα Δράμας και έτσι καμία ομάδα δεν έχει σωθεί ακόμη, μετά απ’ το μεταξύ τους 1-1. Τα Τρίκαλα μετρούν 26 πόντους και είναι στο +2 από τον Καραϊσκάκη. Οι Μαυραετοί είναι επίσης σε επικίνδυνη θέση με 25 πόντους και απέχουν μόλις έναν βαθμό από την ομάδα της Άρτας.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Δόξα Δράμας έκανε το 1-0 με σκόρερ τον Μαυρία. Όμως, η ομάδα των Τρικάλων είχε τη δική της απάντηση ισοφαρίζοντας στο 47′ με τον Σταματή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Περλιέσι, Νιάρος, Τάχατος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής, Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ευθυμίου

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Άντερσον, Κουκόλης, Φυτόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπελεβώνης, Χάμοντ, Μενσά, Μαυριάς

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η Παναχαϊκή επικράτησε 3-2 του ΟΦ Ιεράπετρας για την 4η αγωνιστική. Το ματς δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Κρητικοί έχουν υποβιβαστεί, ενώ οι Πατρινοί είναι ασφαλείς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ΟΦΙ έκανε το 1-0 στο 50′ με τον Βουό, έπειτα από κακή αντίδραση στην άμυνα της Παναχαϊκής. Όμως οι Πατρινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βέλικο Μπάτροβιτς στο 54ο λεπτό. Ο Γιούσης έγραψε το 1-2 πριν να ισοφαρίσει στο 86′ εκ νέου ο Κοτόπουλος. Εν τέλει ο Μπάτροβιτς στο 90+3′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 2-3.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Περδίκης, Σμίλτος, Πριόνας, Χιντζίδης, Γκίνο, Φουάσης (73′ Κοτόπουλος), Λεμονής, Ντούνης, Τσιλιγγίρης, Μπαράτα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Σταμόπουλος, Μπελεζάκης, Λαρέα, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Παπαδόπουλος, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 2-3

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-1

Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης 2-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναχαϊκή 37

2. Απόλλων Λάρισας 29

3. Τρίκαλα 26

4. Δόξα Δράμας 25

—————————————

5. Καραϊσκάκης 24

6. ΟΦ Ιεράπετρας 17

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/05)

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας

Καραϊσκάκης – ΟΦ Ιεράπετρας

Photo Credits: Eurokinissi

https://www.sport24.gr/vathmologies/




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Παλαμά: Rapid tests

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Κυριακή

Next Article
pao osfp1

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το θέατρο του παραλόγου με τον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών