Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Ο Ιωνικός πήρε το ντέρμπι κορυφής και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο

ionikos1 2

Ο Ιωνικός πήρε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στον Λεβαδειακό, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας και πλέον είναι αγκαλιά με την απευθείας άνοδο στη Super League Interwetten. Νίκες και για Ξάνθη και Διαγόρα.

Oλοκληρώθηκε σήμερα (17/04) το πρώτο μέρος της 21ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 2 και ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-1 στη Λιβαδειά και έκανε ένα ακόμα βήμα για την απευθείας άνοδο. Η Ξάνθη έπιασε τον Λεβαδειακό στη δεύτερη θέση, επικρατώντας με 2-1 της Ιεραπέτρας στην Κρήτη.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, καθώς διεκδικούν την πρωτιά και την απευθείας άνοδο στη Super League Interwetten. Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 8′, με τον Λούκας Πολέτο, με ωραία ατομική προσπάθεια, προσπερνώντας με άνεση τον προσωπικό του αντίπαλο, Αμπούντ – Ομάρ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 58′ με τον Λευτέρη Ματσούκα, ο οποίος πέρασε στο ματς μόλις ένα λεπτό πριν και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πέτυχε ολική ανατροπή στο 81′.

Λεβαδειακός: Μένκα, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (69′ Κωστή), Νίλι, Πολέτο, Μαρίνος (61′ Νίκας), Μπιανκόνι (82′ Μυτίδης)

Ιωνικός: Γκίνης, Κύργιας, Κοτσώνης, Φαζός (57′ Ματσούκας), Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Μουμίν, Γκοτσούλιας (57′ Νιάσε), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90+1′ Κουϊρουκίδης), Κάστρο (76′ Μάναλης)

Η ΞΑΝΘΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη, επικρατώντας της Ιεράπετρας με 2-1. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Ντάλα Κόστα στο 45′, με την Ξάνθη να φέρνει τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος σε διάστημα 8 λεπτών. Αρχικά ο Καπνίδης στο 80′ έφερε το ματς στα ίσια και ο Μικελτάντζε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον η Ξάνθη έχει 38 βαθμούς, όσους και ο Λεβαδειακός, με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στη δεύτερη θέση, ενώ η Ιεράπετρα παραμένει στην προτελευταία θέση έχοντας 12 βαθμούς.

Ο Διαγόρας Ρόδου είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στα Τρίκαλα, νικώντας τους Θεσσαλούς με 2-0 εντός έδρας. Τα δύο γκολ για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πέτυχαν οι Σμυρλής στο 29′, ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του και ο Ντοριβάλ στο 63′.

Πλέον ο Διαγόρας είναι στην έκτη θέση με 30 βαθμούς, με τα Τρίκαλα να μένουν στους 23, όντας σε θέση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ιεράπετρα: Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ.τ Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66′ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (54′ Βουό), Μπαράτα (54′ Χατζηπιρπιρίδης), Πριόνας

Ξάνθη: Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57′ Μυστακίδης), Ντίνας (46′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης

Διαγόρας: Τσέλιος, Σανδραβέλης (87′ Χότζα), Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Ντοριβάλ, Λινάρδος (87′ Νάτσης), Σμυρλής (81′ Αλάεθ), Γεωργίου (70′ Μανωλάκης), Κονέ (70′ Κάκκο)

Τρίκαλα: Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Αλμπάνης (85′ Χατζηκωνσταντίνου), Σιλβάνο, Τάχατος (75′ Ζησόπουλος), Πανίδης (60′ Κλεμέντε)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 17 Απριλίου

Διαγόρας – Τρίκαλα 2-0

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-2

Ιεράπετρα – Ξάνθη 1-2

Κυριακή 18 Απριλίου

Χανιά – Απόλλων Λάρισας (14:45)

Καραϊσκάκης – Δόξας Δράμας (14:45)

Παναχαϊκή – Εργοτέλης (14:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιωνικός 46

Ξάνθη 38

Λεβαδειακός 38

Εργοτέλης 32

Χανιά 31

Διαγόρας 30

Παναχαϊκή 28

Απόλλων Λάρισας 24

Τρίκαλα 23

Δόξα Δράμας 20

Ιεράπετρα 12

Καραϊσκάκης 12

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Πως να κόψεις τη ζάχαρη μια για πάντα σε 5 απλά βήματα

Πως να κόψεις τη ζάχαρη μια για πάντα σε 5 απλά βήματα

Next Article
Η πανδημία έχει προκαλέσει προβλήματα ψυχικής υγείας στους Δανούς, που θεωρούνται οι ευτυχέστεροι άνθρωποι

Η πανδημία έχει προκαλέσει προβλήματα ψυχικής υγείας στους Δανούς, που θεωρούνται οι ευτυχέστεροι άνθρωποι

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…