Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Νίκη στις καθυστερήσεις ο Ιωνικός

ionikos panachaiki1

Ο Ιωνικός πέτυχε μεγάλη νίκη στο 90+2′ επί της Παναχαϊκής χάρη σε τέρμα του Μάναλη, με τους Νικαιώτες να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκες και για Χανιά, Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας.

Στο κυρίως πιάτο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Ιωνικός της Παναχαϊκής με 1-0, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Λεβαδειακό και τέσσερις από την Ξάνθη.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν το τρίποντο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καταφέρνοντας να ανταμειφθούν στο 90+2 με το γκολ του Μάναλη.

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου (80′ Κουιρουκίδης), Αμπούντ-Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας (46′ Μουμίν), Νιάσε (68′ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (46′ Ματσούκας), Πλατέλλας (90+5′ Τσιριγώτης), Κάστρο

Παναχαϊκή: Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Τσερούτι (85′ Παπαδόπουλος), Μασούρας (75′ Κόκας), Μπάτροβιτς (85′ Μπελεζάκης), Κουσκουνάς (68′ Γιούσης)

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας τα Χανιά πήραν άνετο διπλό επί των Τρικάλων με 0-2, καθαρίζοντας το παιχνίδι με 0-2, χάρη στα γκολ των Καρλίτο στο 10′ και Βασιλόγιαννη στο 24ο λεπτό. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε χωρίς νίκη για εντέκατο παιχνίδι, έχοντας πανηγυρίσει για τελευταία φορά στην έδρα των Χανίων την έκτη αγωνιστική κερδίζοντας με 1-2.

Τρίκαλα: Γιακουμής, Κεχαγιάς , Ζώγκος, Σουλιώτης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (46′ Πέλκας), Παπαγεωργίου, Σιλβάνο (46′ Ελευθεριάδης), Ευθυμίου, Σταματής (67′ Σπανίδης)

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας, Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια, Δημητριάδης (60′ Παναγιωτούδης), Δ. Διαμαντόπουλος.

ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Δόξα Δράμας και Απόλλων Λάρισας επικράτησαν των Ιεράπετρα και Καραϊσκάκη με το ίδιο σκορ (2-1), βυθίζοντας ακόμα πιο χαμηλά τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Δραμινοί επικράτησαν με 2-1 χάρη στα τέρματα των Μαυριά (24′) και Βάντερσον (51′), με τους Κρητικούς να αρκούνται απλώς στη μείωση του σκορ στο 68′ με τον Ντάλα Κόστα.

Στην Άρτα, ο Καραϊσκάκης γνώρισε μια ακόμα ήττα αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Λάρισας. Και τα τρία τέρματα του αγώνα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα σε διάστημα επτά λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Παντελή Θεολόγου στο 74ο λεπτό.

Τρία λεπτά μετά ο Χατζής διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, με τον Καραϊσκάκη να μειώνει σε 1-2 χάρη στο γκολ του Ναζίμ από την άσπρη βούλα στο 81ο λεπτό. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Μπεκατώρου με δεύτερη κίτρινη στο 82′.

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Άντερσον, Χάμοντ (35′ Φυτόπουλος), Πινδώνης, Ουάντερσον, Κουτσιανικούλης (73′ Μένσα), Μαυριάς (73′ Μαρινάκης), Μπαράνκο (Μπελεβώνης)

ΟΦΙ: Αθανασόπουλος , Βογιατζής , Χιντζίδης (46′ Αρναούτογλου) , Μασουέρο , Σμίλτος , Τεγούσης , Λεμονής , Γκίνη , Κούστα , Ντούνης , Αποστολίδης (Ντάλα Κόστα)

Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Λόβριτς ( 46′ λ. τρ.Χατζηδίμπας) , Ναζίμ, Ρούνεϊ (10′ λ. τρ. Μαραθωνίτης), Κλιγγόπουλος, Δούμτσιος, Μπρέμπος (68′ Νταλακούρας), Δερμιτζάκης (68′ Μαύρου)

Απόλλων Λάρισας: Γλύκος, Σκούπρα, Καμπέρης, Καρρίκι, Μόρας, Χατζής, Μπαλογιάννης (68′ Μπαστιάνος), Μπάμπης, Αθανασιάδης (82′ Γκουντρουμπής), Γιάκος (83′ Μπάλλας), Ντα Κάμπο (83′ Τασιουλής)

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Μαρτίου

Διαγόρας – Λεβαδειακός 0-4

Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0

Κυριακή 28 Μαρτίου

Χανιά – Τρίκαλα 0-2

Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας 1-2

Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ιωνικός 34

2. Λεβαδειακός 31

3. Ξάνθη 30

4. Εργοτέλης 28

5. Διαγόρας 26

6. Χανιά 25

7. Παναχαϊκή 22

8. Απόλλων Λάρισας 21

9. Δόξα Δράμας 20

10. Τρίκαλα 16

11. ΟΦ Ιεράπετρας 11

12. Καραϊσκάκης 11




Total
0
Shares
Previous Article
ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους - Ξεκινά από αύριο η υποβολή αιτήσεων

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους - Ξεκινά από αύριο η υποβολή αιτήσεων

Next Article
PERIPOLIKO ASTYNOMIKA

Έσπασε την καραντίνα και συνελήφθη για κλοπή σε σούπερ μάρκετ