Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Μεγάλες νίκες για Λεβαδειακό, Ιωνικό

Κυριάρχησε ο Λεβαδειακός
apollar11

Ανατρεπτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής.

Τέλος στο σερί του Εργοτέλη έβαλε ο Λεβαδειακός, ο οποίος πήρε τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής. Οι Βοιωτοί ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, καθώς στη Ρόδο ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 του Διαγόρα.

Στα Τρίκαλα, ο Ιωνικός βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο από τον ΑΟΤ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2. Σημαντική νίκη πήραν και τα Χανιά, με 1-0 επί του Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λεβαδειακός- Εργοτέλης 1-0
Διαγόρας-Απόλλων Λάρισας 0-1
Τρίκαλα-Ιωνικός 2-3
Χανιά-Καραϊσκάκης 1-0

Κυριακή 14/3

14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)
14:45 Δόξα Δράμας-Ξάνθη (ERT Sports)

Κυριάρχησε ο Λεβαδειακός

Στον ένα βαθμό μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη ο Λεβαδειακός, καθώς τον υποχρέωσε σε ήττα με 1-0. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και απειλούσαν την εστία του Κατσιμήτρου. Στο 26’ από λάθος του Μαζουλουξή, ο Μπιανκόνι πέτυχε το 1-0 και στο 30’ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης με τους Κόνραντ και Τσέλιο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τεράστια ανατροπή του Ιωνικού στα Τρίκαλα

Απίστευτη εξέλιξη είχε το παιχνίδι στα Τρίκαλα, με τον Ιωνικό να παίρνει στο φινάλε τη νίκη με 3-2 επί του ΑΟΤ. Τα Τρίκαλα δεν είχαν περιθώρια για νέα απώλεια και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Στο 15’ ο Ελευθεριάδης ανατράπηκε από τον Γκίνη και ο Ριζογιάννης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Στο 26’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Σκόνδρας από κοντά πέτυχε το 2-0, με τον Ιωνικό να μην έχει τις απαντήσεις στο πρώτο μέρος. Στο 62’ ο Ρόλε με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 για τους «κυανόλευκους». Η πίεση του Ιωνικού συνεχίστηκε και στις καθυστερήσεις ο Μάναλης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κάστρο έδωσε τη νίκη στον Ιωνικό, γράφοντας το τελικό 2-3.

«Διπλό» με Κλάους

Ο Απόλλων Λάρισας φρέναρε την πορεία του Διαγόρα, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στη Ρόδο. Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν πολύ καλή εικόνα και γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λάρισας είχε σε καλή μέρα τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος στο 48’ είχε πλασέ στο δοκάρι και στο 52’ με κεφαλιά πέτυχε το γκολ για το 0-1. Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να απαντήσει και ο Απόλλων πήρε μια σημαντική νίκη.

Λύτρωση με Διαμαντόπουλο

Δυσκολεύτηκαν τα Χανιά, αλλά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Καραϊσκάκη και να επικρατήσουν με 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, με τους Αρτινούς να παίζουν με δέκα παίκτες από το 25’, λόγω αποβολής του Ρουμπανγκούγκα με δύο κίτρινες. Ο Χουάντερσον είχε κατεβάσει ρολά, αλλά στο 74’ ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά στα… τυφλά πέτυχε το 1-0. Στο 78’ ο Καμαρά είχε σουτ στο δοκάρι για τους Χανιώτες.

onsports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Disneyland: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανοίγει ξανά

Disneyland: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανοίγει ξανά

Next Article
simpa lio 1

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!