Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Ματσάρα στη Δράμα, υποβιβάστηκε ο ΟΦΙ

apolar ofi1

Έχασε και υποβιβάστηκε μαθηματικά από τη Super League 2 ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Συγκλονιστικά παιχνίδια διεξήχθησαν για την 3η αγωνιστική των play out της Super League 2. Ο Καραϊσκάκης παρέμεινε σε τροχιά παραμονής, καθώς επιβλήθηκε με 4-2 της Δόξας στη Δράμα, μπλέκοντας τους «μαυραετούς» σε σοβαρούς μπελάδες. Στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας, ήττα που ήταν καταδικαστική, καθώς υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Η Παναχαϊκή αν και αδιάφορη, επικράτησε 2-1 του ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παναχαϊκή-Τρίκαλα 2-1
Απόλλων Λάρισας-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0
Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης 2-4

Απίστευτο «διπλό» στη Δράμα

Ο Καραϊσκάκης κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στη Δράμα επί της Δόξας με 4-2, χάρη σε ένα μαγικό 5λεπτο, όπου σημείωσε τρία γκολ. Οι «Μαυραετοί» προηγήθηκαν στο 23’ με τον Σαμπανίδη με τους Αρτινούς να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 60’. Η Δόξα πήρε ξανά το προβάδισμα στο 72’ με τον Πινδώνη. Σε ένα απίστευτο 5λεπτο όμως, οι Αρτινοί έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Στο 80’ ο Μπρέμπος ισοφάρισε σε 2-2 και στο 81’ ο Ρούνεϊ πέτυχε το 2-3, για να έρθει ο Δούμτσιος στο 84’ για το τελικό 2-4.

Ο Απόλλων «έριξε» τον ΟΦΙ

Καταδικαστική ήττα γνώρισε ο ΟΦ Ιεράπετρας από τον… αδιάφορο Απόλλωνα Λάρισας με 1-0. Με ένα γρήγορο γκολ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, βάζοντας δύσκολα στον ΟΦΙ. Ο Σέχου με κεφαλιά στο 6’ πέτυχε το 1-0, αναγκάζοντας τους Κρητικούς να αναζητούν το γκολ. Ο Απόλλων όμως κρατούσε το υπέρ του προβάδισμα. Στο 60’ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία του αγώνα, καθώς ο Μόρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους Λαρισαίους με δέκα παίκτες. Ο ΟΦ Ιεράπετρας ενέτεινε την πίεσή του για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στο 88’ με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Κούστα και επήλθε η αριθμητική ισορροπία.

Η Παναχαϊκή «μπέρδεψε» τον ΑΟΤ

Αν και αδιάφορη η Παναχαϊκή, πήρε τη νίκη με 2-1 επί του ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος δεν ξεμπέρδεψε ακόμα με την υπόθεση παραμονή. Στο 12’ ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-0 για τους Πατρινούς και στο 20’ ο Μπάτροβιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το 2-0. Ο ΑΟΤ έκανε κάποιες αλλαγές και άλλαξε πρόσωπο, με τον Σταματή να μειώνει σε 2-1 στο 34’. Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» έψαξαν το γκολ, χάνοντας στις καθυστερήσεις μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίζουν, αλλά η προσπάθεια του Σταματή σταμάτησε στο δοκάρι.




Total
0
Shares
Previous Article
ae mouzakiou

Ανοίγουν στις 18 Μαΐου οι Ακαδημίες!

Next Article
sl2

Super League 2: Ρίχνει «βόμβα» ο Χαρδαλιάς - Εισηγείται αναστολή του πρωταθλήματος

Related Posts