Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Καραϊσκάκης και ΟΦ Ιεράπετρας νίκησαν και έβαλαν “φωτιά” στην “ουρά”

of ierapetras

Καραϊσκάκης και ΟΦ Ιεράπετρας πέτυχαν πολύτιμα διπλά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, νικώντας τα Τρίκαλα και τη Δόξα Δράμας αντίστοιχα. Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν η Παναχαϊκή με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα.

Ολοκληρώθηκε  (27/04) η πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τις δύο ουραγούς, Καραϊσκάκη Άρτας και ΟΦ Ιεράπετρας να νικούν τα Τρίκαλα και τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας αντίστοιχα και να βάζουν φωτιά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον η 10η Δόξα Δράμας έχει 21 βαθμούς, με τον Καραϊσκάκη ο οποίος βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού να έχει 19 και τον ΟΦ Ιεράπετρας να έχει 16 βαθμούς.

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Τα Τρίκαλα υποδέχθηκαν τον Καραϊσκάκη Άρτας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Θεολόγου στο 14′.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 40′, όταν από εκτέλεση φάουλ του Νιάρου, αμυντικός του Καραϊσκάκη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 55′ ήταν η σειρά των Ηπειρωτών να χάσουν μοναδική ευκαιρία με τον Ρούνεϊ Βάκενβαϊ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Περλιέσι.

Τρίκαλα: Γιακουμής (17′ λ.τ Περλιέσι), Νιάρος, Τάχατος (66′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (82′ Σιλβάνο), Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ευθυμίου

Καραϊσκάκης: Μπουργάνης, Θεολόγου, Ρουμπαγκούνγκα, Δούμτσιος, Κορέλας (69′ Νταλακούρας), Μπρέμπος (60′ Μπεκατώρος), Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς, Λουίς Φελίπε (54′ Μαύρου)

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η Δόξα Δράμας φιλοξένησε τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τους Κρητικούς να παίρνουν γρήγορα προβάδισμα στο πρώτο μέρος, χάρη στα γκολ των Μπαράτα στο 9′ και Περδίκη στο 29′. Ο Κούστα στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι Κρητικοί πήραν το μοναδικό αποτέλεσμα που θα τους κρατούσαν ζωντανούς, καθώς σε περίπτωση ήττας θα ήταν στο -11 και ουσιαστικά οι μόνες ελπίδες παραμονής που θα είχαν θα ήταν μαθηματικές.

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Παρασκευάς, Μπολάκης (88′ Αγιώτης), Άντερσον, Κουκόλης, Χάμοντ, Μαρινάκης (46′ Αγγελόπουλος), Μαυριάς (88′ Μπελεβώνης), Κουτσιανικούλης, Πινδώνης (46′ Σαμπανίδης), Μπαράνκο (70′ Μενσά)

ΟΦ Ιεράπετρας: Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης (73′ Σμίλτος), Ζήσης (65′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (73′ Μασουέρο), Γκίνη, Μπαράτα (60′ Βογιατζής), Κούστα, Ντούνης (73′ Βουό)

ΚΡΙΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Οι δύο πρωτοπόροι των playoffs αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους Πατρινούς να χάνουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από σήμερα και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μπάτροβιτς στο 23′, με τον Γιάκο να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 30′. Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα στο σκορ, με τον Σκούπρα να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 14′.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης (10′ Μπρους), Μπελεζάκης (81′ Τσερούτι), Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Γιούσης (81′ Σκεπετάρης), Μπάτροβιτς (67′ Κουσκουνάς), Μασούρας, Παπαδόπουλος (67′ Αραβίδης)

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Μπάλλας, Μπάμπης, Ντα Κάμπο (59′ λ.τ Αθανασιάδης), Σέχου, Λίταινας (76′ Ομπράντοβιτς), Μπαλογιάννης (59′ Τασιούλης), Μόρας, Καμπέρης (76′ Λούκας), Γκόλιας (3′ λ.τ Σκούπρα), Γιάκος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAYOUTS

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-1

Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 0-3

Τρίκαλα – Καραϊσκάκης 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS

Παναχαϊκή 30

Απόλλων Λάρισας 25

Τρίκαλα 24

Δόξα Δράμας 21

Καραϊσκάκης 19

ΟΦ Ιεράπετρας 16

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ PLAYOUTS

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/5)

Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή

ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/5)

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας

Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/5)

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/5)

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας

Καραϊσκάκης – ΟΦ Ιεράπετρας

Photo Credits: Eurokinissi

.sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
f1

F1: Κινδυνεύει η θέση του Φέτελ στην Aston Martin

Next Article
paok 1

ΠΑΟΚ: Σε δημοπρασία οι φανέλες από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό