Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Super League 2: Και τυπικά στην Football League ο Καραϊσκάκης Άρτας

karaiskakis artas

Απορρίφθηκε η έφεση του Καραϊσκάκη κατά της συμμετοχής της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Super League 2, με αποτέλεσμα η ομάδα της Άρτας να υποβιβάζεται… και τυπικά στην Football League, ενώ οι «μαυραετοί» θα συνεχίσουν ν΄ αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της SL2/Football League ανακοίνωσε ότι απέρριψε την έφεση του Καραϊσκάκη Άρτας, ο οποίος ζήτησε να υποβιβαστεί η Δόξα Δράμας, για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στην ρόσφατη τηλεδιάσκεψη των συλλόγων της Super League 2, επικυρώθηκαν οι θέσεις 1-9, αφήνοντας μόνο τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα η οποία έκλεισε οριστικά.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ομάδα της Άρτας και ο ΟΦ Ιεράπετας θα συμμετέχουν από την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League, εκτός φυσικά αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών και ενωθούν η Super League 2 και Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2/Football League:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ κατά της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος χρηματικού παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (μη αναγραφή, πρόσληψη προπονητή, 9.5.21 με ΠΑΕ Τρίγλια Π.Ο).»

onsports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
xanthi panaitolikos

Ξάνθη-Παναιτωλικός: Ώρα... μπαράζ στα Πηγάδια

Next Article
panaxaiki

Κρίσιμη εβδομάδα στην Παναχαϊκή