Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στους Βαλκανικούς Βάδην τέσσερις αθλητές του Θανάση Δεληγιάννη  

fokianos athlites

Στους Βαλκανικούς Βάδην τέσσερις αθλητές του Θανάση Δεληγιάννη  

Τέσσερις αθλητές που γυμνάζονται με τον προπονητή του σωματείου μας και ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Δεληγιάννη θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Γλυφάδας την Κυριακή 3 Απριλίου.

Η Όλγα Φιάσκα, ο Τσαμουδάκη Ζαχαρίας και οι έφηβοι Παπαστεργίου Ανδρέας, Μπούσδας Αριστοτέλης που ανήκουν στο σωματείο μας Φωκιανό Καρδίτσας, θα συμμετάσχουν σε διαφορετικές αποστάσεις στους αγώνες.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν αθλητές από χώρες των Βαλκανίων στις κατηγορίες 20 Km και 35 Km Ανδρών – Γυναικών, 10 Km Εφήβων – Νεανίδων και 10 Km Παίδων – 5Km Κορασίδων.

fiaska1

Όλγα Φιάσκα

Μετά την δεύτερο Παγκόσμιο μετάλλιο που κατέλαβε στο ομαδικό στην πρωτεύουσα του Ομάν το Μουσκάτ  πρόσφατα,  θα αγωνιστεί στα 35 Km με βασικό σκοπό το όριο, που θα της δώσει απευθείας πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που θα γίνει στο Μόναχο Γερμανίας και Όρεγκον Η.Π.Α αντίστοιχα. Βασική της επιδίωξη θα είναι και μια καλή επίδοση που θα την ανεβάσει στο Παγκόσμιο ranking.

Ζαχαρίας Τσαμουδάκης

Το Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών μέσω του Παγκοσμίου ranking στα 20 Km θα επιδιώξει ο νεαρός αθλητής. Βασική του επιδίωξη είναι να πλασαριστεί με μια καλή επίδοση η οποία είναι στις δυνατότητες του όπως έχει αποδειχθεί και παλαιότερα με τις σημαντικές επιτυχίες του (6ο στο Παγκόσμιο Παίδων, 5ο στο Ευρωπαϊκό Εφήβων, 9ο στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών).

badinout1

Αριστοτέλης Μπούσδας

Ο αθλητής του Φωκιανού θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ20 με βασικό σκοπό ένα Βαλκανικό μετάλλιο που θα συνδυαστεί με  καλό χρόνο.

papast3

Ανδρέας Παπαστεργίου

Ο αθλητής του Φωκιανού μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέλαβε την 14η θέση, καλείται να ανταποκριθεί και στους Βαλκανικούς αγώνες Κ20. Στον αγώνα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο και χρόνο που θα του επιτρέψει την συμμετοχή τους στους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν.

Στόχος και των δύο Εφήβων αθλητών του Φωκιανού είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας.

Η μεγαλύτερη χαρά και δικαίωση των κόπων του προπονητή μας Θανάση Δεληγιάννη, είναι να βλέπει τους αθλητές του να αγωνίζονται και να διακρίνονται στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.




Total
0
Shares