Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στους «16» του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στους «16» του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

 

Με την ψυχολογία στα ύψη και με φόρα από την κατάκτηση του τίτλου στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 7-5) του Αντριάν Μαναρίνο και προκρίθηκε στους «16» του χωμάτινου Masters Mutua Madrid Open.

Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Γάλλου και πέτυχε την 5η σερί νίκη του στο tour. Ο 20χρονος, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στο Εστορίλ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του.

Ο «Τσιτσιφάστ» ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 winners, με τον Μαναρίνο από την άλλη πλευρά να έχει 22 αβίαστα λάθη και μόλις 11 winners. Παράλληλα, ο Στέφανος είχε 6 άσους, 23/29 κερδισμένους πόντους στις πρώτες εκτελέσεις και 15/23 στις δεύτερες, ενώ έσωσε τα 3 από τα 4 break point που δημιούργησε ο 30χρονος Γάλλος.

Στο πρώτο σετ ο Αντριάν Μαναρίνο μπήκε δυνατά και κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Τσιτσιπά για το 1-0. Ο Έλληνας τενίστας, ωστόσο, απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια οι δύο αθλητές κράτησαν τα σερβίς τους, μέχρι το 6ο γκέιμ.

Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2, ενώ λίγο αργότερα με νέο μπρέικ έκανε το 6-2 και το 1-0. Το δεύτερο σετ ήταν πιο κλειστό, με τον Στέφανο, ωστόσο, να βρίσκει το μπρέικ που έψαχνε στο 12ο γκέιμ.

Ο 20χρονος με 7-5 έκανε το 2-0 και πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φερνάντο Βερντάσκο – Κάρεν Κατσάνοφ.

πηγή:karditsapress



Total
0
Shares
Previous Article
Παιδικοί Σταθμοί

Ξεκινάνε οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Μουζακίου και Αγναντερού

Next Article
ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας

Ανακοίνωση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για τις Περιφερειακές Εκλογές