Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Υμηττό δοκιμάζεται την Τετάρτη ο ΘΕΟΝΗ ΑΣΚαρδίτσας – Ζωντανά o αγώνας από το telesport.gr

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Στον Υμηττό δοκιμάζεται την Τετάρτη ο ΘΕΟΝΗ ΑΣΚαρδίτσας – Ζωντανά o αγώνας από το telesport.gr

Δύσκολο ματς με Αμύντα

Μια ακόμη εκτός έδρας δοκιμασία περιμένει το ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που την Τετάρτη στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει στο κλειστό του Υμηττού τον Αμύντα, για την 5η αγωνιστική της φάσης του Top8.

Ένα πολύ δύσκολο όσο και καθοριστικό ματς για τη συνέχεια, δεδομένου ότι οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από τις οκτώ ομάδες που μετέχουν σε αυτή τη φάση, η πρώτη της τελικής κατάταξης θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για τη Basket League, ενώ το δεύτερο εισιτήριο θα προκύψει από το πλέι-οφ, στα οποία θα πάρουν μέρος οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η έως και την 5η θέση. Αυτός είναι και ο στόχος του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, η είσοδος στην πεντάδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Σε μια χρονιά με τεράστιες δυσκολίες και αναποδιές, ειδικά για τον ΑΣΚ που δοκιμάστηκε και από τον «Ιανό», οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μέσα στους στόχους τους και θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στο φινάλε, όσο πιο ψηλά μπορούν. Άλλωστε, η ομάδα διαχρονικά βάζει πάντοτε ψηλά τον πήχη και ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και να αξιοποιήσει, όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν.

Το παιχνίδι απέναντι στον Αμύντα, είναι το τελευταίο εκτός έδρας στο Top8, καθώς η φάση αυτή θα ολοκληρωθεί με δυο εντός έδρας παιχνίδια, που ακολουθούν το Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη.

Όλη η προσοχή όμως, είναι στραμμένη στο ματς με τον Αμύντα, καθώς το αποτέλεσμά του μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο Αμύντας, είναι μια από τις πιο συμπαγείς και έμπειρες ομάδες στην κατηγορία, ισχυρός στην έδρα του, εκεί όμως που ο Α.Σ.Κ. έχει θετική παράδοση τα προηγούμενα χρόνια. Η στατιστική και η προϊστορία όμως δεν παίζουν μπάσκετ, οι ομάδες το κάνουν και γι’ αυτό η ομάδα προετοιμάστηκε στο λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή της, για να φανεί ανταγωνιστική και σε αυτό το ματς. Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, η ομάδα αναχώρησε χωρίς προβλήματα για την Αθήνα και την Τετάρτη θα βρεθεί απέναντι στον Αμύντα στο κλειστό γυμναστήριο του Υμηττού.

Ζωντανά o αγώνας από το telesport.gr

Σε ζωντανή μετάδοση το ματς, την Τετάρτη στις 5 μ.μ. από το κανάλι του telesport.gr στο Youtube.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Παντελίδης, Κοντίλης και Τσιμπούρης




Total
0
Shares
Previous Article
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Επικοινωνία Αγοραστού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη σιδηροδρομική γραμμή Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα

Next Article
Rapid tests: Αποτελέσματα ελέγχων στη Θεσσαλία - Πέμπτη 11.08.22 - Rapid tests: Το πρόγραμμα

Καρδίτσα: Αποτελέσματα rapid tests σήμερα Τρίτη 15/06

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”