Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις σιτηρών από παγετό η Ασ. Σκόνδρα

Στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις σιτηρών από παγετό η Ασ. Σκόνδρα

Στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις σιτηρών από παγετό η Ασ. Σκόνδρα

Μετά το θέμα που προέκυψε σχετικά με τις αποζημιώσεις σιτηρών λόγω παγετού, στην περιοχή μας, η Βουλευτής μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, παρενέβη στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Η κ. Βουλευτής εξήγησε στον Πρόεδρο, ότι τις τελευταίες ημέρες, έγινε δέκτης παραπόνων, από παραγωγούς σιτηρών, οι καλλιέργειες των οποίων επλήγησαν- λόγω των καιρικών συνθηκών (έντονες εναλλαγές θερμοκρασιών).

Τον ενημέρωσε διεξοδικά ότι οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει μόνο σε ένα Δήμο (Σοφάδων) , ενώ διαπιστώνεται το ίδιο πρόβλημα και στους όμορους Δήμους Καρδίτσας και Παλαμά.

Η κ. Σκόνδρα ζήτησε την ένταξη όλων των περιοχών του Νομού στη διαδικασία ελέγχου και αποζημιώσεων.

Οι δηλώσεις κατατίθενται κανονικά στο Δήμο Σοφάδων, για καλλιέργειες σιτηρών που επλήγησαν από παγετό, μέχρι τις 21 Μαϊου, και το ίδιο πρέπει να ισχύσει και για τους υπόλοιπους δήμους.

Από την πλευρά του, ο κ. Λυκουρέντζος υποσχέθηκε να επιληφθεί προσωπικά του θέματος, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα και να μην αδικηθεί κανένας αγρότης.

Τέλος, σημείωσε ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με την κ. Σκόνδρα, πάντα  προς όφελος των αγροτών.




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου λίμνης Πλαστήρα

Next Article
Η 6η Ανοιξιάτικη Γιορτή Σπόρων της Ομάδας Παραδοσιακών Σπόρων στην Λίμνη Πλαστήρα

Ξεκινά αύριο Σάββατο η 6η Ανοιξιάτικη Γιορτή Σπόρων στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα