Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Πολύγυρο δοκιμάζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας

Κρίσιμο τεστ για τον Α.Σ.Κ.

Ένα ακόμη τεστ περιμένει τον Α.Σ.Κ., που την Κυριακή ταξιδεύει στον Πολύγυρο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η αγωνιστική είναι κομβική για όλες τις ομάδες, καθώς όλα τα παιχνίδια έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και την Κυριακή ολοκληρώνεται ο προτελευταίος κύκλος του πρωταθλήματος, αφού ακολουθεί η διακοπή δυο Κυριακών λόγω του Πάσχα. Έτσι λοιπόν, όλες οι ομάδες θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους πριν τις διακοπές με νίκη, ώστε να μπουν με αισιοδοξία και δυναμική, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Αυτό ακριβώς θέλει και ο Α.Σ.Καρδίτσας, να καταφέρει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στη Χαλκιδική. Το έργο του, μόνον εύκολο δεν είναι καθώς έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας, μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Ο Πολύγυρος, προέρχεται από συνεχόμενες ήττες, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία, γι’ αυτό και την Κυριακή θα παίξει ίσως το τελευταίο χαρτί του για τη σωτηρία. Είναι μια ομάδα έδρας, με έμπειρους αθλητές όπως ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Πιπιλιάρης, ο σέντερ Νησιώτης, ενώ στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από νικηφόρο σερί, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα αγωνιστεί την Κυριακή όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι: με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά και με πίστη στις δυνάμεις της ομάδας και τη δυναμική που έχει αποκτήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, διαιτητές έχουν οριστεί οι Τσιρτσιμάλης και Σιμητόπουλος από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ελευσίνα οι παίδες

Σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, θα μετέχει η παιδική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας, το διάστημα 10-12 Απριλίου. Ο Α.Ο.Πανελευσινιακός, διοργανώνει το 2ο Πασχαλινό Τουρνουά μπάσκετ για μικρές ηλικίες με το σύνθημα «Πάσα στη Φιλία – Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό» και προσκάλεσε τον Α.Σ.Καρδίτσας να πάρει μέρος. Από την πλευρά του ο Α.Σ.Κ. ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα, αφού θα δοθεί η ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να έχουν πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις αλλά και μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Η αποστολή του Α.Σ.Κ. με τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς, θα αναχωρήσει για την Αθήνα τη Μ.Δευτέρα και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του οικοδεσπότη Πανελευσινιακού. Θα δώσει φιλικούς αγώνες με τον Α.Ο.Πανελευσινιακό, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ και πολλές εμπειρίες.

Κοντά στα παιδιά ο Α.Σ.Κ.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε με χαρά μια ακόμη φορά ο Α.Σ.Καρδίτσας, όταν την Τετάρτη, η ανδρική ομάδα επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Νοσοκομείου Καρδίτσας. Στα πλαίσια της ημέρας αλληλεγγύης του νοσοκομείου, οι αθλητές του Α.Σ.Κ. μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Καρδίτσας κα Ευαγγελία Διαμαντή, μοίρασαν παιχνίδια και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική, με ευχές για γρήγορη ανάρρωση.
Πολλά μπράβο στο Γ.Ν.Νοσοκομείο Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας και το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, αλλά και στο Μουσικό Γυμνάσιο Καρδίτσας, με τους μαθητές του να παίζουν μουσική για τα μικρά παιδιά.

Ευχαριστήριο προς τον αν.καθηγητή κ. Μιχάλη Χαντέ

Με απόλυτη επιτυχία, έγινε την Τρίτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, επέμβαση αποκατάστασης μηνίσκου στο νεαρό αθλητή του σωματείου μας, Σωτήρη Χαρίτο. Ο 14χρονος αθλητής που αγωνίζεται στην ομάδα παίδων και την ομάδα κάτω των 21 του Α.Σ.Κ., υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική μηνισκοσυρραφή και ήδη ξεκινά η περίοδος της αποκατάστασής του. Ευχόμαστε στον Σωτήρη γρήγορη και ομαλή επάνοδο στα γήπεδα.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τον αναπληρωτή καθηγητή της ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Χαντέ, αλλά και τον ιατρό του συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνο Μπανιό για την επέμβαση και τη φροντίδα προς τον αθλητή μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα BC Aries: Επίσκεψη στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Next Article

Οδηγίες για τους καταναλωτές εν όψει των εορτών του Πάσχα

Related Posts