Στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό η διοίκηση του Α.Σ.Κ.

Agorastos Mpourousis Ask

Στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό η διοίκηση του Α.Σ.Κ. 

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκαν στο γραφείο του, ο πρόεδρος της Α.Σ.Καρδίτσας Κ.Α.Ε. Γιάννης Μπουρούσης και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Σ.Καρδίτσας Χρήστος Δεληγιάννης.

Και οι δυο διοικητικοί παράγοντες, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ.Αγοραστό για τη στήριξή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του μπάσκετ στη Θεσσαλία και την Καρδίτσα. Η κατασκευή του υπερσύγχρονου Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η αρωγή στη διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων στην Καρδίτσα, αλλά και η προσωπική συμπαράστασή του στην πορεία του Α.Σ.Κ. και την άνοδο στη Basket League, είναι μόνο μερικές από τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες του Κώστα Αγοραστού, οι οποίες δείχνουν τη διάθεση της Περιφέρειας να βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και την κοινωνική ανάπτυξη.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μάλιστα, δώρισε μια φανέλα του Α.Σ.Κ. στον Περιφερειάρχη, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της καθοριστικής του συμβολής, τονίζοντας πως η παρουσία της ομάδας στη Basket League, είναι ένα όνειρο για την Καρδίτσα που έγινε πραγματικότητα και πως, χωρίς τη στήριξη της Περιφέρειας, δε θα γινόταν πραγματικότητα.

Agorastos Mpourousis Ask1

Ο κ. Αγοραστός, συνεχάρη τους Γιάννη Μπουρούση και Χρήστο Δεληγιάννη για τις επιτυχίες της ομάδας, τις οποίες και ο ίδιος πανηγύρισε ως φίλαθλος, αναφέροντας πως η ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και η συμπαράσταση σε κάθε υγιή προσπάθεια που τον αναδεικνύει, είναι βασική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο αθλητισμός, όπως τόνισε, είναι ειδικά στη σημερινή εποχή, ένα από τα κεφαλαιώδη κοινωνικά αγαθά για τη νεολαία μας, για το μέλλον της Θεσσαλίας και την ανάπτυξη του τόπου μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχει αποδείξει με έργα πως βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην κοινωνία και τον αθλητισμό, το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον, γιατί επενδύει στους ανθρώπους και την κοινωνική συνοχή. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μοναδικό εκπρόσωπο της Θεσσαλίας στη Basket League, αναφέροντας πως θα βρίσκεται δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια του Α.Σ.Κ. στα σαλόνια της Α1.
Total
0
Shares