Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Μητροπολίτη ο Κώστας Τσιάρας

Επισκέψεις στον ΟΑΕΕ και το Νοσοκομείο Καρδίτσας
tsiaras timotheos

 

Στον Μητροπολίτη ο Κώστας Τσιάρας

Επισκέψεις στον ΟΑΕΕ και το Νοσοκομείο Καρδίτσας

 Συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής

Την ευλογία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεου έλαβε την περασμένη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο στο γραφείο του. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Τσιάρας ενημερώθηκε για τα τρέχοντα, τοπικά, εκκλησιαστικά θέματα και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις άοκνες προσπάθειες του και το πλούσιο κοινωνικό έργο του στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος για το ποίμνιό του. «Ένα έργο που αποδεικνύει πως η Ορθοδοξία αποτελεί τον ισχυρό πυλώνα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας» όπως είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον υποψήφιο Βουλευτή καλή επιτυχία στον αγώνα του και ανανεώσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, ο κ. Τσιάρας επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Γ. Κατέρη. Στη συζήτηση των δύο ανδρών, ο κ. Τσιάρας ανέπτυξε συνοπτικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προβεί στην άμεση πρόσληψη 1.500 νέων αστυνομικών και την άμεση προμήθεια 1000 καινούργιων περιπολικών.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο πρώην Υπουργός επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει στο πρόσωπο του Διοικητή, Πύραρχου κ. Σ. Κορέλα, όλους τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, τους εποχιακούς αλλά και τους εθελοντές Πυροσβέστες για τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τις ελλείψεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε υλικοτεχνική υποδομή και απέδωσε εύσημα σε όλους όσοι, με πενιχρά μέσα, έχουν ταχθεί να προστατεύουν τον  φυσικό πλούτο της περιοχής και τις περιουσίες των Καρδιτσιωτών.

«Οφείλουμε να αποδώσουμε στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική όλα τα μέσα προκειμένου να κάνουν σωστά και αποτελεσματικά της δουλειά τους. Έτσι μόνο θα νιώσουμε ξανά ασφαλείς στα σπίτια και τις γειτονιές μας» είπε κλείνοντας ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

Αμέσως μετά, ο Κώστας Τσιάρας επισκέφτηκε τον ΟΑΕΕ Καρδίτσας όπου συζήτησε με τους υπαλλήλους τα προβλήματα της Υπηρεσίας. Επεσήμανε δε, πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιβάρυνε δυσανάλογα τους ελεύθερους επαγγελματίες τα τελευταία χρόνια και ότι «στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να μειώσει μέσα στην ερχόμενη τετραετία τις ασφαλιστικές εισφορές για κύρια σύνταξη από το 20% στο 15%».

Τέλος, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός επισκέφτηκε το νοσοκομείο Καρδίτσας την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, προκειμένου να συζητήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα έντονα προβλήματα που ταλανίζουν το νοσοκομείο την τελευταία περίοδο. Ξεκαθάρισε, μάλιστα πως στο κυβερνητικό της πρόγραμμα η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να ενισχύσει τα νοσοκομεία της χώρας με 1.500 ειδικευόμενους ετησίως και να προσλάβει άμεσα 2.000 νοσηλευτές.

tsiaras pyrosvestiki

tsiaras timotheos

tsiaras nosokomeio

tsiaras kateris




Total
0
Shares
Previous Article
Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Διάκριση Μουσικού σχολείου Καρδίτσας στο Διεθνές Πρόγραμμα PAD

Next Article
efthimiadis nikos kinal pasok ekloges

Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Καρδίτσας Νίκου Ευθυμιάδη