Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Δήμο Πύλης ο βουλευτής του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. κ. Γιάννης Μανιάτης

Επισκέφτηκε το Φράγμα της Μεσοχώρας

Ο βουλευτής του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. κ. Γιάννης Μανιάτης, υπεύθυνος  της Κ.Ο.  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για την Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, επισκέφθηκε κατά αρχήν το Δημαρχείο Πύλης  όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας και οι συνεργάτες του.

Τον κ. Μανιάτη συνόδευαν μέλη της Νομαρχιακή Οργάνωσης Τρικάλων του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. και της Τοπικής  Οργάνωσης, αλλά και στελέχη του κόμματος με μεγάλη εμπειρία και γνώση στα Περιβαλλοντικά. Παρόν ήταν και ο δήμαρχος Μουζακίου Γεώργιος Κωτσός.

Στην ομιλία του ο κ. Μανιάτης τόνισε την αναγκαιότητα της  άμεσης λειτουργίας του Έργου του Φράγματος της Μεσοχώρας, τόσο εγώ όσο και το ΠΑ.Σ.Ο.Κ, θα πράξουν ότι είναι δυνατόν για να υλοποιηθεί το υδροηλεκτρικό στον Αχελώο.

Τελειώνοντας ανέφερε ότι όλα είναι έτοιμα αφού ο φάκελος έχει εγκριθεί από όλη την Ιεραρχία του Υπουργείου και απομένει  η υπογραφή από τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη.

Στον χώρο του φράγματος βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης  και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτριος Παπαστεργίου.

Από τον Δήμο Πύλης

Στον Δήμο Πύλης ο βουλευτής του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. κ. Γιάννης Μανιάτης

pylh_mesoxora_4

Στον Δήμο Πύλης ο βουλευτής του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. κ. Γιάννης Μανιάτης




Total
0
Shares
Previous Article

25 Μαρτίου - Η Επανάσταση για την Αγία Πίστη του Χριστού

Next Article

Το 1ο & 4ο Νηπιαγωγείο Μουζακίου τίμησαν την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Related Posts