Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, κ.Παύλος Γερουλάνος

Mamakos Geroulanos

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, κ.Παύλος Γερουλάνος

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο είχε ο βουλευτής Α΄Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, κ.Παύλος Γερουλάνος στο Δημαρχείο της Λάρισας, με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Λάρισας.

Τα ζητήματα και προβλήματα της Λάρισας και της Θεσσαλίας, ιδίως μετά την καταστροφική επέλαση του Daniel βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο ανδρών.

«Είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία και εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων. Η Θεσσαλία είναι ένας τόπος που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, οι οι άνθρωποι της Θεσσαλίας δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να έχει ο Δήμος Λαρισαίων, προς αυτή την κατεύθυνση είναι χρήσιμη. Και γι’ αυτόν τον λόγο εξέφρασα στον κ.Μαμάκο τη βούλησή μου να συνδράμω, σε ό,τι μπορώ να φανώ χρήσιμος», τόνισε ο κ.Γερουλάνος.

«Υποδέχθηκα σήμερα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ.Παύλο Γερουλάνο και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί του για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Συνάντησα έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση της αυτοδιοίκησης και αντίληψη των αλλαγών που συντελούνται σήμερα στην κοινωνία και στην αγορά.

Είναι χρήσιμο να βρίσκεις κοινά σημεία ενδιαφέροντος, ακόμα και αν ξεκινάς από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, γιατί ακριβώς η αυτοδιοίκηση είναι το μεγάλο πεδίο των συγκλίσεων, στο οποίο οι αντιθέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν προωθητική δύναμη αλλαγών και ανατροπών.

Ως Δήμαρχος Λαρισαίων, του παρουσίασα την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον Δήμο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, τις ανάγκες του Δήμου αλλά και μέρος των προτεραιοτήτων της δημοτικής μας αρχής, για μια πόλη ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή, μια πόλη προστατευμένη από τις περιβαλλοντικές κρίσεις, μια πόλη που αντιμετωπίζει με ευαισθησία και κατανόηση τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών της», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ.Μαμάκος.

Mamakos Geroulanos 1
Total
0
Shares
Previous Article
Dimarxos Vasilis Palantzas F1

Με τον νεαρό αθλητή αλπικού σκι Βασίλη Παλάντζα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Next Article
Triantopoulos Skopia Farsala

Χρ. Τριαντόπουλος από τα Φάρσαλα: Η Κυβέρνηση προχωρά το έργο του φράγματος του Ενιπέα στη Σκοπιά