Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ.Θανάση Μαμάκο η Ομάδα VJOIST

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ.Θανάση Μαμάκο η Ομάδα VJOIST

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ.Θανάση Μαμάκο η Ομάδα VJOIST

Στην Ινδία εξάγει τεχνογνωσία για τα Πάρκα Καινοτομίας η Λάρισα

Καινοτομία, τεχνολογία, αλλά και τεχνογνωσία για τη δημιουργία και λειτουργία Πάρκων Καινοτομίας βρέθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου με τους επικεφαλής του JOIST και την Ομάδα VJOIST, των Ινδών εταίρων του λαρισαϊκού Πάρκου Καινοτομίας.

Η Ομάδα των Ινδών εταίρων του JOIST βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να εκπαιδευτεί και να σχεδιάσει την επέκταση του JOIST, μέσα από τη δημιουργία Πάρκων Καινοτομίας στην ασιατική χώρα. Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Ομάδας VJOIST δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς υποδομών, τεχνολογίας, ανάπτυξης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, κ.α. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών και συνεργασίας, καθώς και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.

«Η ανάπτυξη συνεργειών και συνεργασιών, ιδίως με εταίρους που επενδύουν στην εξωστρέφεια και εξάγουν καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας για την καθιέρωση της Λάρισας ως μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη, καινοτόμο και εξωστρεφή. Ως νέα Δημοτική Αρχή, υλοποιούμε βήμα-βήμα αυτόν τον σχεδιασμό μας», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων μετείχαν οι κ.κ. Sam Dewan, Strategic Advisor του VJOIST, Director της Shambhavi Group και Managing Partner της Shambhavi Edu & της Shambhavi Enterprises, Clavel Chris, CEO της Baccana Digital Consulting & της MonacObor και Σύμβουλος της Conseillers du Commerce Extérieur de la France – Monaco, Das Rishita, Chief Operating Officer του VJOIST, Shukla Gopal, Strategic Advisor του VJOIST, CEO του Indian Institute of Technology Bombay και Chairman-Education West India Council του Indo-American Chamber of Commerce, Chandrashekar Rajesh, Director του VJOIST και Πρόεδρος της Panorama Music και Ιδρυτής της Melius Integrated, Vemuri Sriram Pavan Kumar, Finance Advisor του VJOIST, Vemuri Trinadh Kiran, Finance Advisor του VJOIST, Τάσος Βασιλειάδης, Πρόεδρος του Πάρκου Καινοτομίας JOIST, Αντώνης Κυρίτσης, Chief Administrative Officer και Αντώνης Μόρας, ο αρχιτέκτονας του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.
Total
0
Shares
Previous Article
Η Θρησκευτική ιστορία της αρχαίας Ιθώμης (Φαναρίου και περιχώρων)

Η Θρησκευτική ιστορία της αρχαίας Ιθώμης (Φαναρίου και περιχώρων)

Next Article
Ο Δήμος Τρικκαίων αποδίδει το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης στον Ηλία Μόσιαλο

Ο Δήμος Τρικκαίων αποδίδει το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης στον Ηλία Μόσιαλο

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων