Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Παπαδημητρίου!

Ήταν βασικό στέλεχος της Κ14 της ακαδημίας μας και της ΕΠΣ Τρικάλων
dhmhtra

Ένας ακόμα αθλητής από την Κ14 της Δήμητρας Απόλλων , που πέρυσι σάρωσε τα πάντα στο διάβα της, ξεκινά το ταξίδι του για να εκπληρώσει τα όνειρα του για μια ποδοσφαιρική καριέρα.

Ο Θωμάς είναι ένας παίχτης που μπορεί να λύσει τα χέρια του προπονητή τους καθώς αγωνίζεται ως Δεξί μπακ , στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Ήταν βασικό στέλεχος της Κ14 της ακαδημίας μας και της ΕΠΣ Τρικάλων . Μετά την μετακίνηση και του Παπαδημητρίου σε μία από τις μεγάλες ΠΑΕ πλέον το συγκεκριμένο τμήμα μετράει 5 μεταγραφές (Ρουτσι – ΟΣΦΠ , Βαλινδρας – Αστέρας Τρίπολης , Τσαχμακιώτης – ΑΕΚ , Αγγέλης – Ατρόμητος Αθηνών).

Τα υπόλοιπα παιδιά του συγκεκριμένου γκρουπ είναι ανάλογης ποιότητας και συνεχίζουν να προπονούνται σκληρά για μπορέσουν να ακολουθήσουν και αυτοί τα βήματα των συμπαικτών τους και να μετεγγραφούν σε κάποια μεγάλη ΠΑΕ.


Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον Θωμά αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά , με υγεία πάνω απ όλα και σκληρή δουλειά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .


Καλή επιτυχία ευχόμαστε επίσης στον Γαλάνη Χ. και τον Γραμματικό Κ. , απόφοιτους της ακαδημίας μας , θα θα συνεχίσουν στις αντρικές ομάδες του Πυργετού και της Φήκης αντίστοιχα.




Total
0
Shares
Previous Article
DSC 0132

10η Γιορτή Σταφυλιού στο Μουζάκι

Next Article
podhlatikos gyros karditsas

«23ος Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας»