Στον ΑΣ Αργιθέας ο Αλέξης Κουτσικουρής

 

Παίχτη με μεγάλη εμπειρία θα έχει στο δυναμικό του ο ΑΣ Αργιθέας ενόψει της προσεχούς σεζόν που θα τον βρει στη Β’ Ερασιτεχνική!

Η ομάδα του Σάκη Παλάντζα συμφώνησε με τον Αλέξη Κουτσικουρή, αποκτώντας μία ιδιαιτέρως αξιόλογη λύση για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα!

Ο 33χρονος πλάγιος μπακ διαθέτει παραστάσεις από τη Δ’ Εθνική αλλά και τις υψηλότερες ερασιτεχνικές κατηγορίες διαφορετικών ΕΠΣ, γεγονός που τον καθιστά ευπροσάρμοστο και σε κάθε νέο περιβάλλον.

Ο Κουτσικουρής ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Μουζακίου, συνεχίζοντας στον γειτονικό Καραϊσκάκη Μαυρομματίου.

Ακολούθησε παρουσία σε ομάδες της Αττικής σε Δ’ Εθνική και Α’ Ερασιτεχνική για να επιστρέψει στην Καρδίτσα για λογαριασμό του Αστέρα.

Με την ομάδα της Φαναρίου, στην πρώτη του θητεία πέτυχε την άνοδο στη Δ’ Εθνική τη σεζόν 2006-07.

Η συνέχεια τον βρήκε στην ΑΕ Παραληθαίων στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλων και έπειτα στον Π.Ο. Φήκης.

Η διαδρομή του συνεχίστηκε στον ΑΟ Αγναντερού με τον οποίο πέτυχε την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΠΣ και έπειτα στον ΑΟ Κυψέλης, με τον οποίο έφτασε έως τα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Τη σεζόν 2015-16 κατέγραψε τη δεύτερή του θητεία στον Αστέρα, φτάνοντας έως τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ κόντρα στη Δόξα Μητρόπολης και τα μπαράζ ανόδου από την Α1 στην Α’ Ερασιτεχνική.

Από το 2016 έως σήμερα αγωνίστηκε στον Π.Ο. Παλαιομοναστηρίου, επιστρέφοντας στις κατηγορίες της ΕΠΣΚ για λογαριασμό του φιλόδοξου, φέτος ΑΣ Αργιθέας, αποτελώντας από τις πιο ποιοτικές μονάδες του.

KarditsaSportiva


Total
0
Shares