Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιο η Αερολέσχη ν. Καρδίτσας

antipereiferiarxis aerolesxi karditsas

Στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιο η Αερολέσχη ν. Καρδίτσας

Η επιβεβαίωση της ήδη αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας και την Αερολέσχη ν. Καρδίτσας, αλλά και η επέκτασή της σε άλλους τομείς, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με μέλη του προεδρείου της Αερολέσχης ν. Καρδίτσας.

Ο κ. Νούσιος επεσήμανε μεταξύ άλλων τη σημασία της λειτουργίας της Αερολέσχης και της δυνατότητας να προγραμματιστούν μια σειρά εκδηλώσεων που, εκτός  του ότι προσφέρουν θέαμα, ενισχύουν την αεροπορική και αεραθλητική ιδέα.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε επιπλέον τη σπουδαιότητα και την προσφορά της Αερολέσχης στο θέμα της πυρασφάλειας με προγραμματισμό πτήσεων για την πολιτική προστασία, με εναέρια επιτήρηση και δασοεπιτήρηση σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία στις περιοχές του νομού και γειτονικών νομών όπου απαιτείται.

Από την πλευρά τους  ο πρόεδρος της Αερολέσχης ν. Καρδίτσας κ. Βασίλειος Σεκλειζιώτης,  ο γραμματέας κ. Ευάγγελος Παπαβασιλείου και ο κ. Ιωάννης Αλμπάνης , που συμμετείχαν στη συνάντηση, ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες και την προμήθεια υλικών ( διάσωσης, ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικής προστασίας), για την λειτουργικότητα του αεροδρομίου Μυρίνης. Επιπλέον υπήρξε και ενημέρωση για τη συμμετοχή της αερολέσχης σε αγώνες γενικής αεροπορίας πανελλήνιους και περιφερειακούς, αλλά και τη διοργάνωση αεροπορικών events από την ίδια.
Total
0
Shares
Previous Article
setThessaly 4 season

ΣΕΤΕ και Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσιάζουν το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης μέχρι το 2030

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών

Related Posts

diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…