Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Τιτανίου

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Τιτανίου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Τιτανίου υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος. Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαννάκος και τα μέλη κ.κ. Σπύρος Τζιβένης, Αντώνης Γκούντελας και Γιώργος Γαγάτσης, οι οποίοι συνομίλησαν σε ευρεία κλίμακα με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Νούσιος τόνισε ότι η παρουσία τους δηλώνει τη διάθεση προσφοράς όλων στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων του Οργανισμού και ευχήθηκε τη συνέχιση της δημιουργικής συνεργασίας. Εξήρε δε, την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόλου των ΤΟΕΒ με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αγροτικής παραγωγής. Ακολούθως, αναφέρθηκε στα έργα στο αρδευτικό – στραγγιστικό και αγροτικό οδικό δίκτυο σε όλα τα αγροκτήματα δικαιοδοσίας του Οργανισμού που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με πιο πρόσφατο τη θετική απόφαση για δημοπράτηση της Οικονομικής Επιτροπής για προμήθεια σωλήνων άρδευσης, ύψους 220.000 ευρώ.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του ΤΟΕΒ Τιτανίου εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για τη συνεργασία που έχουν με τον κ. Νούσιο, δηλώνοντας ότι η ανταπόκριση του κ. Αντιπεριφερειάρχη αλλά και των υπηρεσιών της Π.Ε. Καρδίτσας είναι πάντοτε άμεση και η καλύτερη δυνατή για επίλυση και καταγραφή αιτημάτων.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επάρκεια του νερού άρδευσης στις περιοχές που άπτονται της αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Τιτανίου και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων με στόχο την εξοικονόμηση νερού στη μεταφορά και τη χρήση, την παρακολούθηση του δικτύου και την έγκαιρη επέμβαση/πρόληψη για μείωση απωλειών από ενδεχόμενες βλάβες.




Total
0
Shares
Previous Article
tsigara

Τρίκαλα: Σύλληψη 61χρονου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Next Article
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας