Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στον Α.Σ.Κ. ο Τριανταφύλλου

Ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου η πρώτη μεταγραφή για τους «κυανόλευκους»
ask triantafulou

O Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει την ένταξη του Λεωνίδα Τριανταφύλλου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη ενός παίκτη με ταλέντο, εμπειρία και προσωπικότητα, που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος γκαρντ, προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ερμή Αγιάς στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής (344 πόντοι σε 29 ματς, 11,9 μ.ο.) αλλά και ένας από τους καλύτερους σουτέρ της κατηγορίας με 56 εύστοχα τρίποντα και ποσοστό 41 %. Στην Α2 αγωνίστηκε και την περίοδο 2017-18 με τον Ερμή Αγιάς, με μ.ο. 10,5 πόντους και 2 ασίστ, ενώ έχει επιτυχημένη πορεία στα εθνικά πρωταθλήματα σε αρκετές ομάδες της Θεσσαλίας.

Η απόκτηση του Τριανταφύλλου, ήταν για την ομάδα μας ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους, καθώς η ικανότητά του στο σκοράρισμα και τη δημιουργία αλλά και το πνεύμα νικητή που διαθέτει, θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία στη νέα ομάδα που δημιουργείται. Είναι η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώνεται, με την ομάδα μας να χτίζεται βήμα-βήμα, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη νέα περίοδο.

Καλωσορίζουμε το Λεωνίδα στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 




Total
0
Shares
Previous Article

Οδικός άξονας Μουζάκι - Λίμνη Πλαστήρα

Next Article
anka leader

Εκδήλωση ενημέρωσης για το LEADER στο Δήμο Αργιθέας