Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος ο «ΠΑΝΔΙΩΝ» Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας

Pandiwn podilatikos Karditsas Larisa

Στο τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος ο «ΠΑΝΔΙΩΝ» Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαίου 2023 διεξήχθη το τοπικό πρωτάθλημα χρονομέτρου και αντοχής Κεντρικής Ελλάδος κατηγοριών εφήβων-ανδρών-γυναικών και μάστερ στην Λάρισα.

To Σάββατο στο χρονόμετρο στην κατηγορία των εφήβων ο αθλητής Ντούλας Αθανάσιος κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια τους με μια αξιόλογη εμφάνιση στην 4η θέση του βάθρου και στη κατηγορία των ανδρών ο Χασιώτης Βασίλειος τερμάτισε στην 3η θέση και ο Κακαβελάκης Μανώλης στην 4η θέση .

Την Κυριακή η αποστολή της ομάδας με 7 αθλητές βρισκόταν από νωρίς στον Τύρναβο Λαρίσης για να λάβει μέρος στον αγώνα αντοχής των 100χλμ πραγματοποιώντας μια αξιόλογη προσπάθεια. Αναλυτικότερα:

Ο έφηβος Μαυραντζάς Παναγιώτης με μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε από την αρχή του αγώνα να κρατηθεί στο προπορευόμενο γκρουπ των αθλητών και να τερματίσει στην 2η θέση στην κατηγορία του. Μαζί στο ίδιο γκρουπ πέρασαν την γραμμή του τερματισμού και οι άντρες του Συλλόγου Χασιώτης Βασίλειος στην 3η θέση και Κακαβελάκης Μανώλης στην 4η θέση στην κατηγορία ανδρών. Με ελάχιστη διαφορά ακολούθησε το κύριο γκρουπ οπού ανάμεσα βρισκόταν οι υπόλοιποι αθλητές μας ολοκληρώνοντας την προσπάθεια τους με τον Ντούλα Αθανάσιο στην 5η θέση και τον Μαυραντζά Μάριο στην 4η θέση στην κατηγορία των εφήβων.

Άτυχη στιγμή για τον αθλητή μας Παλάντζα Δημήτριο που είχε πτώση λίγο πριν τον τερματισμό και του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά αλλά και για τον αθλητή Καραγιάννη Νικόλαο που δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πανδίων-Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας συγχαίρει τους αθλητές για την δύναμη που επέδειξαν στον αγώνα τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή Κουρμπέτη Δημήτριο και τους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά τους ώστε να ακολουθούν αυτό το απαιτητικό και συνάμα συναρπαστικό άθλημα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Συλλόγου για την αμέριστη βοήθειά τους.

Pandiwn podilatikos Karditsas Larisa 1 Pandiwn podilatikos Karditsas Larisa 2




Total
0
Shares
Previous Article
efksinos trikalwn 2o dimotiko sxoleio

Συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων σε εκδήλωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Next Article
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων - Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα και Ελασσόνα - Ένα θανατηφόρο τροχαίο - Σύλληψη ημεδαπού στους Σοφάδες για απόπειρα ληστείας και κλοπή οχήματος - Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας στη Λάρισα - Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών - Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών - Εξιχνιάστηκαν πέντε ακόμη κλοπές από οικίες που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων - Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας - Συνελήφθησαν τρία άτομα στα Τρίκαλα για κλοπή ποδηλάτων - Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

(12) συλλήψεις σε περιοχές της Θεσσαλίας για παράβαση -κατά περίπτωση- της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων  

Related Posts