Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο τιμόνι του ΑΟ Μαγούλας ο Κώστας Νταβουλιάκος

 

Με τον Κώστα Νταβουλιάκο θα πορευτεί τη νέα σεζόν στον πάγκο του ο ΑΟ Μαγούλας!

Οι «Πράσινοι» συμφώνησαν με τον νεαρό προπονητή που στην έως τώρα διαδρομή του μετρά αξιοσημείωτες επιτυχίες και παραστάσεις προπονητικά!

Ο βετεράνος τερματοφύλακας που μάλιστα εξειδικεύεται και στον τομέα προπονητικής τερματοφυλάκων με σπουδαία αποτελέσματα, ήταν μέχρι πρότινος στο τεχνικό τιμ της Αναγέννησης στη Football League, βοηθώντας τους πορτιέρο της ΑΣΑ να πραγματοποιήσουν εξαιρετικές χρονιές και μάλιστα, δύο εξ’αυτών να πάρουν μεταγραφές για τη Superleague (Γκέκας στην ΑΕΛ, Κατσίκας στη Λαμία).

Ο 40χρονος προπονητής εργάστηκε στον Άρη Καρδίτσας παλαιότερα και έπειτα στον ΑΟ Αγναντερού τον οποίο, αρχικά προβίβασε στην Α’ ΕΠΣΚ τη σεζόν 2015-16 και έπειτα τον βοήθησε να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Επίσης έχει δουλέψει στη Νίκη Κέδρου στη Β1 ΕΠΣΚ. Ως τερματοφύλακας, έχει διαγράψει μακρόχρονη πορεία σε Γ’ και Δ’ Εθνική με τις φανέλες της Αναγέννησης και του ΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαγούλας:

«Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Νταβουλιάκο. Κόουτς, καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μια όμορφη και δημιουργική σεζόν».




Total
0
Shares
Previous Article

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για την 18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Next Article

Δήμος Τρικκαίων: Ενημέρωση για ωφελούμενους ΚΕΑ