Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Κ. Μητσοτάκης και Κ. Τσιάρας

 

Τον Προέδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύσει στο Ελσίνκι ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο πρόκειται να εκλεγεί ο υποψήφιος της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο Συνέδριο της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διεξάγεται το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου 2018 στη Φιλανδική πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να απευθύνει ομιλία στην Ολομέλεια του Συνεδρίου. Παράλληλα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει ως ο βασικός ομιλητής σε πάνελ με θέμα την οικονομία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Τσιάρας πρόκειται επίσης να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Μανφρεντ Βέμπερ, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην μετά Γιούνκερ εποχή. Παράλληλα, στο περιθώριο του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους ευρωπαϊκών χωρών, καθώς επίσης με στελέχη της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Την γαλάζια αποστολή στο Συνέδριο του ΕΛΚ, πλην του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα στελεχώσουν επίσης ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και οι Ευρωβουλευτές του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζενμπεργκ και  Θόδωρος Ζαγοράκης.




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημέρωση του ΚΕΠ Δήμου Πύλης για τη Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ Έτους 2018

Next Article

Ημερίδα για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά