Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Απάντηση στον κ. Καραβίδα από τον πρόεδρο της Οξυάς κ. Ευθυμίου

Δεν μας εξέπληξε η επιστολή του πολυπράγμονα και προσφάτως οικολογούντα και «ορνιθολογούντα» συνταξιούχου πλέον Ταξιάρχου κ. Καραβίδα, ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρόεδρος ενός εκ των συλλόγων της Οξυάς. Εξάλλου είναι οφθαλμοφανής η αγωνιώδης προσπάθειά του να δώσει το «παρών» στα τοπικά δρώμενα.

Πριν όμως αναφερθεί στους δρόμους της Οξυάς, όφειλε να ρωτήσει τη σύζυγό του, η οποία τυγχάνει να εκτελεί χρέη Δασάρχη Μουζακίου, αν η υπηρεσία της οποίας προΐσταται έχει ασχοληθεί διόλου με το τεράστιο δασικό οδικό δίκτυο του χωριού μας και αν φρόντισε να είναι καθαροί οι δρόμοι, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιάς το Καλοκαίρι είναι μεγάλος και επιβάλλεται οι δασικοί δρόμοι να είναι καθαροί. Και η αρμοδιότητα αυτή της ανήκει αποκλειστικά.

Μήπως κ. Καραβίδα η σύζυγός σας και εκτελούσα χρέη Δασάρχη Μουζακίου προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχει κάνει τίποτα και όλο αυτό το βάρος το έχει επιφορτιστεί ο Δήμος Μουζακίου; Ως ενεργός πολίτης (όπως θέλετε αυτάρεσκα να παρουσιάζετε τον εαυτό σας) θα προχωρήσετε σε ανάλογη καταγγελία για τη σύζυγό σας και την υπηρεσία της για τις ολιγωρίες της ή η μνήμη σας και η καταγγελτική σας διάθεση είναι επιλεκτική και περιορίζεται από το γνωστό καημό σας μόνο στο Δήμο;

Ρωτήσατε τη σύζυγό σας κ. Καραβίδα αν η υπηρεσία της έχει ετοιμάσει καμία μελέτη για το χωριό μας προκειμένου να γίνουν απαραίτητα έργα στο δασικό οδικό δίκτυο ή η υπηρεσία της αναλώνεται μόνο στις καταγγελίες και στις μηνύσεις των συγχωριανών μας για ψύλλου πήδημα; Σας θυμίζουμε κ. Καραβίδα, διότι μπορεί να μην το ξέρετε, καθώς πρόσφατα γίνατε δημότης Οξυάς, ότι παλαιότερα το Δασαρχείο εκτελούσε σωρεία έργων στον ορεινό όγκο και ήταν ένας πολύ σημαντικός φορέας που έδινε και δουλειά σε πολλούς κατοίκους των χωριών μας.

Θα παροτρύνετε τη σύζυγό σας κ. Καραβίδα να ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο Δασικό οδικό δίκτυο του χωριού μας ή θα συνεχίσετε τον μοναχικό σας «πόλεμο», ως άλλος Δον Κιχώτης, της καταγγελίας των αιολικών και λοιπών ΑΠΕ;

Βέβαια όπως γράφετε και σε σελίδα δικτύου κοινωνικής δικτύωσης μάλλον είστε οπαδός της «γκαζόλαμπας»

11088557_767985649987936_536975169462414912_n«Γιώργος Καραβίδας: Αλήθεια… Δε σας ρώτησα…Βρισκετε όμορφο το τοπίο στη διπλανή φωτο; Γιατί εμένα δε μ’ αρέσει…. Και ως πολίτη – δημότη αυτού του τόπου, δε θα με ρωτήσει κανείς αν επιθυμώ παρόμοιου είδους παρεμβάσεις; Γιατί μπορεί να προτιμήσω να ξαναγυρίσω στη γκαζόλαμπα, βρε αδερφέ.»

Στο σπίτι σας στα Τρίκαλα έχετε γκαζόλαμπα ή όλα τα παραπάνω τα γράφετε απλώς για κατανάλωση τη στιγμή μάλιστα που δεν καταφέρατε να «εισπράξετε» ως ανταποδοτικό έργο του μικρού Υδροηλεκτρικού του χωριού μας, το δρόμο που προτείνατε στον επενδυτή και έκτοτε φορέσατε το μανδύα του πολέμιου των ΑΠΕ;

Κύριε Καραβίδα επιτέλους σταματήστε να σέρνετε την Οξυά στο σκοταδισμό και τη «γκαζόλαμπα» και βοηθήστε μας να κάνουμε βήματα μπροστά που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας και κυρίως πείστε τη γυναίκα σας να κάνει ως εκτελούσα χρέη Δασάρχη Μουζακίου έστω και μία μελέτη για το χωριό μας.

efthimiouΕν κατακλείδι να κάνουμε γνωστό στο αναγνωστικό κοινό πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μηχανήματα του Δήμου Μουζακίου ήταν παρόντα στην Οξυά καθαρίζοντας και συντηρώντας το τεράστιο οδικό δίκτυο του χωριού, μηδέ εξαιρουμένων και των δασικών δρόμων που είναι ευθύνη της υπηρεσίας που προΐσταται η σύζυγός σας και ουδέν έπραξε προ τούτο, αν και όφειλε.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Οξυάς

Λάμπρος Β. Ευθυμίου
Total
0
Shares
Previous Article

Απεβίωσε σε ηλικία 97 ετών ο Νικόλαος Ακρίβος

Next Article

Συνεχίζεται το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στο Mouzaki Palace το Σαββατοκύριακο

Related Posts