Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Σμόκοβο η κοπή πίτας του ΕΟΣΚ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Στο Σμόκοβο η κοπή πίτας του ΕΟΣΚ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου

 

Η επόμενη δράση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) είναι την Κυριακή 26 Γενάρη 2020, στην περιοχή της λίμνης Σμοκόβου, όπου θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

Θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία από τα λουτρά Σμοκόβου https://loutra-smokovou.gr/ σε εύκολο και καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι. Σε 2,5 ώρες περίπου θα φτάσουμε στην κορυφή Προφήτης Ηλίας (στα 973 μέτρα υψόμετρο), όπου βρίσκονται το ομώνυμο εκκλησάκι και τα υπολείμματα του αρχαίου κάστρου της Μενελαΐδος. Πιθανολογείται ότι ο οικισμός αυτός ήκμασε κατά την κλασική και ελληνιστική περίοδο και εικάζεται ότι ήταν πόλη των Δολόπων.

Περιγραφή διαδρομής: https://eoskarditsas.gr/?page_id=627&page=14

Στο πλάτωμα της κορυφής, θα κόψουμε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, θα ανταλλάξουμε ευχές και θα επιστρέψουμε στα λουτρά, όπου θα φάμε (και θα πιούμε φυσικά) στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Προαιρετικά, μπορεί να προηγηθεί μια χαλαρωτική βουτιά στην πισίνα των ιαματικών λουτρών, γι’ αυτό όσες και όσοι ενδιαφέρονται να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα (μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτα)

Υπάρχει η δυνατότητα και για διήμερη συμμετοχή, με διανυκτέρευση το Σάββατο στο ξενοδοχείο των λουτρών, με ελκυστικό πακέτο για τα μέλη του ΕΟΣΚ.

Τιμές

– διανυκτέρευση το Σάββατο σε δίκλινο 55 € (για κάθε επιπλέον παιδί άνω των 12 ετών +10 €). Στην τιμή περιλαμβάνεται κάρτα εισόδου στα λουτρά για κάθε άτομο, χωρίς επιπλέον χρέωση (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)

– τραπέζι Κυριακής 12 € κατ’ άτομο με πλούσιο μενού και ποτό. Στην τιμή περιλαμβάνεται κάρτα εισόδου στα λουτρά για κάθε άτομο, χωρίς επιπλέον χρέωση (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)

Η κράτηση για το τραπέζι πρέπει να γίνει μέχρι την Πέμπτη 23/1/2020.

Η κάρτα για τα λουτρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ημερομηνία.

Η μετακίνηση θα γίνει με προαιρετική σύμπτυξη σε Ι.Χ.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα των συντονιστών: 6977706540 Αποστόλης Κηρύκος και 6972376650 Σοφία Μερεντίτη.




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΣ Καρδίτσας

Αυλαία με «διπλό» για τον ΑΣΚαρδίτσας

Next Article
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Διονύσης Φώτης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Διονύσης Φώτης

Related Posts