Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φυλακτής η 3η Συνάντηση ποιητών Λίμνης Πλαστήρα αφιερωμένη στον Χρήστο Διαμαντή

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φυλακτής η 3η Συνάντηση ποιητών Λίμνης Πλαστήρα αφιερωμένη στον Χρήστο Διαμαντή

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φυλακτής η 3η Συνάντηση ποιητών Λίμνης Πλαστήρα αφιερωμένη στον Χρήστο Διαμαντή

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα πραγματοποιεί την 3η Συνάντηση ποιητών Λίμνης Πλαστήρα, αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου ποιητή, μουσικού και φίλου Χρήστου Διαμαντή (1987-2021).

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 5/11/2022 στις 17:00 στο πολιτιστικό κέντρο Φυλακτής. Ποιητές θα παρουσιάσουν το έργο του με ανάγνωση ποιημάτων του (ζωντανά και βιντεοσκοπημένα), συνοδεία ζωντανής μουσικής που είχε συνθέσει ο ίδιος.

Προς τιμήν αυτού του αξιόλογου καλλιτέχνη θα γίνει ονοματοδοσία του Πολιτιστικού κέντρου Φυλακτής σε «Εστία Πολιτισμού Χρήστος Διαμαντής» και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το κοινό θα καλωσορίσει ο Δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φυλακτής Βασίλης Ελευθερίου.

Για το μουσικό του έργο θα γίνει αναφορά από τον Κολοβό Βασίλη και για το ποιητικό του από το Ντανόπουλο Δημήτρη. Επίσης, για το έργο του θα μιλήσει και ο συγγραφέας Τριαρίδης Θανάσης.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φυλακτής η 3η Συνάντηση ποιητών Λίμνης Πλαστήρα αφιερωμένη στον Χρήστο Διαμαντή

Θα διαβάσουν ποιήματά του οι:

Καρφή Σταυρούλα, Κολτσίδας Χρήστος, Νάνος Παναγιώτης, Ντελής Βαγγέλης, Μπαρτζιώκας Ηλίας, Μπριάνας Βαγγέλης, Παραδεισανού Ειρήνη, Σύρμος Αχιλλέας, Τριαρίδης Θανάσης , Τριανταφύλλου Βίκυ, Τσιώλη Αφροδίτη.

Μουσικοί: Ζαχαρτζής Μιχάλης, Κολοβός Βασίλης, Παλαπέλας Ηλίας, Σαφαρή Χαρούλα, Φαλάρας Βασίλης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου: Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα αύριο Παρασκευή (19/04) - Επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά - ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα αργά το βράδυ - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. - Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού - Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες έρχεται η κακοκαιρία «PETAR» - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Καιρός: Επιδείνωση προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο Παρασκευή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Next Article
erga perifereia thessaly

Τα 48 έργα υποδομών που αλλάζουν το αγροτικό αποτύπωμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…