Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό»

kytriaki xorio petrilo

Στο Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό»

Για πρώτη φορά η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό», θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Αργιθέα και συγκεκριμένα στο πανέμορφο  Πετρίλο, με στόχο την ανάδειξη του τόπου, της ιστορίας, της λαογραφίας και της ζωής των κατοίκων.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook, o Δήμαρχος Αργιθέας, Ανδρέας Στεργίου, επικοινώνησε την είδηση, γράφοντας:

«Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στην Αργιθέα μας και συγκεκριμένα στο ιστορικό Πετρίλο η πετυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο Χωριό”. Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες οριστικοποιήθηκε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Ο Δήμος Αργιθέας από την πλευρά του θα κάνει ό,τι απαιτείται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φιλοξενία των συντελεστών της παραγωγής. Πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι από την πρώτη στιγμή η Τοπική Κοινότητα Πετρίλου, ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πετρίλου, ο Σύλλογος Απανταχού Πετριλιωτών, η ΠΟΑΣ και πολλοί φυσικά συμπατριώτες μας εθελοντές.

Οι θεματικές ενότητες θα επιλεγούν από τη σκηνοθετική ομάδα της εκπομπής και θα συσχετίζονται με την ιστορία, την παράδοση, τη λαογραφία και την καθημερινή ζωή των κατοίκων του Πετρίλου. Πρόκειται για μια πραγματικά δυναμική πρωτοβουλία, με την οποία επιδιώκεται η περαιτέρω ανάδειξη της περιοχής μας!

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή όλων των Πετριλιωτών, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία το συγκεκριμένο εγχείρημα τόνωσης της εξωστρέφειας. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση, μπορείτε να απευθύνεστε τις επόμενες ημέρες στον Δημοτικό Σύμβουλο Τάκη Καμπούρη (6974351512), στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πετρίλου Σωτήρη Κίσσα (6986724692) και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πετρίλου Στέλιο Καραμπά (6977389874)».

kytriaki xorio petrilo 1 kytriaki xorio petrilo 2 kytriaki xorio petrilo 3 kytriaki xorio petrilo 4 kytriaki xorio petrilo 5




Total
0
Shares
Previous Article
paneladikes eksetaseis

Πανελλήνιες 2021: Ξεκινούν αύριο - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι και μια συμβουλή για τους γονείς

Next Article
ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις