Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Παλαιομονάστηρο ο διευθυντής Πληροφορικής του ΜΙΤ Μιχάλης Μπλέτσας

 

Στο Παλαιομονάστηρο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο διακεκριμένος Επιστήμονας διευθυντής Πληροφορικής του ΜΙΤ, Μιχάλης Μπλέτσας, όπου γεννήθηκε ο παππούς του.

Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουντζιώλης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και αρκετοί κάτοικοι.

Μέσα ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης τον καλωσόρισε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας τονίζοντας την μεγάλη προσφορά του Εργοστασίου ΤΥΡΑΣ, από το οποίο ήταν καλεσμένος ο κ. Μπλέτσας, αφού αρκετοί εργαζόμενοι στην παραπάνω Γαλακτοβιομηχανία κατάγονται από την περιοχή  μας.

Ο κ. Μαράβας αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Μπλέτσα δήλωσε ότι αυτή η γνωριμία θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία καλής συνεργασίας καθώς οι γνώσεις του μπορούν να φανούν χρήσιμες σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία η οποία τα έχει ανάγκη.

Ακολούθησαν οι ανάλογες τιμητικές πλακέτες από τον Δήμαρχο Πύλης και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας.

Ο κ. Μπλέτσας αμέσως μετά επισκέφθηκε το σπίτι του παππού του ενώ περιηγήθηκε στο χωριό απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία του.

Τον κ. Μπλέτσα συνόδευε ο κ. Κων/νος Τόλης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΤΥΡΑΣ, και δύο συνάδελφοι του Καθηγητές, καθώς και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας (πρώην δήμαρχος Γόμφων) κ. Γεώργιος Παλλαντζάς και ο πρώην δήμαρχος Γόμφων κ. Νίκος Παλλαντζάς.

 

mpletsaspaliomonastiro2

mpletsaspaliomonastiro3

mpletsaspaliomonastiro4

mpletsaspaliomonastiro1
Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από φοιτητές-τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Next Article

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και αναδοχή

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…