Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Παγκράτι δοκιμάζεται το Σάββατο ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Στο Παγκράτι δοκιμάζεται το Σάββατο ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Κρίσιμο τεστ στο Παγκράτι

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, καθώς στις δυο πρώτες αγωνιστικές που έγιναν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, μετρά ισάριθμες νίκες.

Μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο, ήρθε η νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Πανερυθραϊκό για να δώσει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στον ΑΣΚ.

Όσο όμως προχωρά το πρωτάθλημα, τόσο ανεβαίνει ο συντελεστής δυσκολίας γι’ αυτό και οι «κυανόλευκοι» θέλουν σταδιακά να αποκτήσουν σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες. Το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα τέτοιο δύσκολο τεστ, καθώς το Σάββατο στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Μετς το Παγκράτι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Παγκράτι είναι μια κλασική ομάδα του πρωταθλήματος της Α2, φέτος έχει ανανεωμένο πρόσωπο, αλλά είναι μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι δυνατή και δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ματς, η επιστροφή του Δημήτρη Λιόγα στο Μετς, αφού μέχρι τον Ιούνιο ο σημερινός προπονητής του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας ήταν στον πάγκο του Παγκρατίου.

Η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά για το παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή για την Αθήνα. Στον αγώνα, που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Μετς, διαιτητές έχουν οριστεί οι Δαρλαμήτσος, Καρπάνος και Ασλανίδης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας

Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 - Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται

Next Article
Χειμερινή ώρα: Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου - Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών