Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Παγκράτι δοκιμάζεται ο ΑΣΚαρδίτσας την Τετάρτη – Ζωντανά o αγώνας από το κανάλι του ΑΣΚ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Στο Παγκράτι δοκιμάζεται ο ΑΣΚαρδίτσας την Τετάρτη – Ζωντανά o αγώνας από το κανάλι του ΑΣΚ

O ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετωπίζει την Τετάρτη εκτός έδρας τον Α.Ο.Παγκρατίου για το Top8 της Α2 Εθνικής

Δοκιμασία στο Παγκράτι

Δύσκολη αποστολή έχει την Τετάρτη ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς τον Α.Ο.Παγκρατίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Top8 της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια, όπως άλλωστε και όλα αυτής της φάσης, καθώς όλες οι ομάδες κυνηγούν το στόχο τους και οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές.

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας προέρχεται από δυο εξαιρετικές εμφανίσεις την προηγούμενη εβδομάδα, την Τετάρτη με Ολυμπιακό και το Σάββατο με Πανερυθραϊκό, όπου εκτός από τις ισάριθμες νίκες, παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ. Με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο, ο ΑΣΚ θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στον αγώνα απέναντι στο Παγκράτι, που ειδικά στην έδρα του είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Η ομάδα της Αθήνας, προέρχεται από δυο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, όμως παραμένει ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Με πληρότητα σε όλες τις γραμμές και μαχητικό πνεύμα, το Παγκράτι είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στην Α2 Εθνική. Το 85-64 με το οποίο ο ΑΣΚ επιβλήθηκε του Παγκρατίου στον πρώτο γύρο δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού σε κάθε παιχνίδι, η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η αποστολή του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας αναχώρησε για την Αθήνα και αύριο, θα προσπαθήσει στο κλειστό του Μετς, να κάνει ακόμη ένα βήμα για να επιτύχει το στόχο της, που είναι η είσοδος στα πλέι οφ ανόδου στη Basket League.

Ζωντανά o αγώνας από το κανάλι του ΑΣΚ

Ζωντανά θα μεταδοθεί η αναμέτρηση Α.Ο.Παγκρατίου – ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας από το κανάλι telesport.gr στο Youtube.

Διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Τσώνος, Κωνσταντινόπουλος και Δόλγυρας.

Την Παρασκευή με Μαρούσι

Μετά από αίτημα της ομάδας μας, στο οποίο συναίνεσε ο Γ.Σ.Αμαρουσίου –τον οποίο και ευχαριστούμε για την κατανόηση- ο αγώνας ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας – Γ.Σ.Αμαρουσίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 7 μ.μ., αντί του Σαββάτου 12 Ιουνίου που είχε αρχικά οριστεί.




Total
0
Shares
Previous Article
skrekas skondra

Παρέμβαση της Ασ. Σκόνδρα στον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σκρέκα για τον ΔΕΔΔΗΕ

Next Article
Επίσημη επίσκεψη του Βουλευτή Γιώργου Κωτσού στην Αργιθέα

Επίσημη επίσκεψη του Βουλευτή Γιώργου Κωτσού στην Αργιθέα

Related Posts