Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Μουζάκι το 1ο Super Cup Final μπάσκετ με αμαξίδιο από Δήμο και Ο.Σ.Ε.Κ.Α

kleisto gymnastirio mouzakiou

Στο Μουζάκι το 1ο Super Cup Final μπάσκετ με αμαξίδιο από Δήμο και Ο.Σ.Ε.Κ.Α

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου η «καρδιά» του ελληνικού μπάσκετ με αμαξίδιο θα «χτυπήσει» δυνατά την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, θα συναντηθούν στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, σε έναν ξεχωριστό αγώνα, που θα δώσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Πρόκειται για τον «Α.Σ. Άτλας» και τον «Γ.Σ. Δωδεκάνησος», οι οποίοι στα πλαίσια του Super Cup Final που σημειωτέον διεξάγεται στην περιοχή μας για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο, ετοιμάζονται να προσφέρουν θέαμα υψηλής μπασκετικής ποιότητας.

Ο τελικός διοργανώθηκε μετά από στενή συνεργασία του Δήμου Μουζακίου και της διοργανώτριας Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α), η οποία διακρίνεται για τη σταθερή προσήλωσή της στο στόχο να διαδώσει στην ελληνική κοινωνία και να αναδείξει στον τομέα του αθλητισμού, το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Εξάλλου, βασική επιδίωξη της παρούσας Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, από την έναρξη της δημοτικής θητείας τους, είναι η δυναμική στήριξη του αθλητισμού και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή με την υλοποίηση διαφόρων αγωνιστικών δράσεων υψηλού επιπέδου. Ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν ειδικές κατηγορίες ελλήνων αθλητών, μοναδικά παραδείγματα ψυχικού σθένους και αγάπης για τη ζωή.

Να σημειωθεί πως στο συνολικό οργανωτικό σχεδιασμό του Δήμου μας καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η Μαθητική Εστία Μουζακίου, αφού εκεί φιλοξενούνται σε άριστες συνθήκες τα στελέχη και μέλη των ομάδων και αθλητικών σωματείων που αγωνίζονται στα τουρνουά.

Καλούμε όλους τους Μουζακιώτες να παρακολουθήσουν την όμορφη αθλητική γιορτή που γίνεται την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη μας, συμβάλλοντας έτσι στην κοινή προσπάθεια να αποκτήσει το μπάσκετ με αμαξίδιο πολλούς καινούργιους φίλους.

Για όσους φιλάθλους πάντως δεν μπορέσουν να προσέλθουν, ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει η εναλλακτική λύση της live streaming μετάδοσης του 1ου Super Cup Final.




Total
0
Shares
Previous Article
mataiosi akyro

Τρίκαλα: Ακυρώνεται η παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο» που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

Next Article
Αποτελέσματα rapid test στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα ελέγχων rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Πέμπτη 11/11 - Καταγράφηκαν 173 θετικά κρούσματα covid19

Related Posts