Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Μουζάκι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Τιμόθεος

timothyeos11

Στο Μουζάκι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Τιμόθεος

Στο Μουζάκι βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος προκείμενου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο τυφώνας «Ιανός».

Μαζί τους ιερείς του Μουζακίου π. Καναβό και π. Nακόπουλο συνάντησαν τον Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη στο κομμάτι του περιφερειακού δρόμου, πλησίον του Κέντρου Υγείας που καταστράφηκε και ενημερώθηκαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Σε δήλωσή του στο Mouzakinews ο Σεβασμιώτατος κ.κ Τιμόθεος, τόνισε:

«Ήρθαμε να επισκεφτούμε και το Δήμαρχο και τους ανθρώπους εδώ, ξέρουμε την καταστροφή και με το Κέντρο Υγείας και με όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε μαζί, να νιώσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο, μια συμπαράσταση κυρίως για τους κατοίκους των ορεινών χωριών που έχουνε κοπεί οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους δρόμους και με τις γέφυρες. Συζητούμε μαζί με τον Δήμαρχο πως μπορούμε καλύτερα να κινηθούμε ώστε και να υπάρχει ασφάλεια και τροφή των κατοίκων, αλλά και βοήθεια στα ζώα. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και να βοηθήσουμε. Καλή δύναμη σε όλους, καλή δύναμη και σε εσάς, να έχουν μια ενημέρωση για να μπορούν να διαχειριστούν το πρόβλημα».

 

timotheos.2 timotheos.1

timothyeos11

 




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia

Κανονικά η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Μουζακίου-Αγναντερού

Next Article
agorastos mouzaki 2

Στο Μουζάκι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τις καταστροφές (video)

Related Posts