Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Μουζάκι η τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη πριν τα Τρίκαλα

ergotelis Mouzaki proponisi

Στο γήπεδο του Μουζακίου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (31/10, 19:30) στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία προπόνηση της Κρητικής ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα υπό βροχή, ήταν σύντομης χρονικής διάρκειας με σκοπό την ενεργοποίηση πριν τον αυριανό αγώνα κυπέλλου.

Στην προπόνηση συμμετείχαν 23 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους και οι Μπουρσέλης – Ροβίθης, οι οποίοι επέστρεψαν το πρωί από την Κίνα κι ενσωματώθηκαν στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Μποτέ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δε γυμνάστηκε. Η τελική 18άδα για το ματς με τα Τρίκαλα θα ανακοινωθεί δύο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

 Οι Κρητικοί θα μείνουν στη περιοχή μέχρι και την Κυριακή και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για τα Γιάννενα όπου την Δευτέρα παίζουν με τον ΠΑΣ. Η αποστολή έχει καταλύσει στο Mouzaki Palace που φιλοξενεί πολλές αθλητικές αποστολές καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Screenshot 1


ΠΗΓΗ




Total
0
Shares
Previous Article
sport Vitsi Florinas

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Μια πορεία στο Βίτσι

Next Article
diasela koinotita Mouzakiou kathariotita 1

Καθαριότητα από τη Κοινότητα Μουζακίου