Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Μουζάκι για προετοιμασία η προεθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων

proethniki volley mouzaki 14

Στο Μουζάκι για προετοιμασία η προεθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων

Στο Μουζάκι βρίσκεται από χθες Κυριακή η προεθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων η οποία θα κάνει την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης έως και το Σάββατο 31/07.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των κοριτσιών, θα γίνει η θα γίνει η καταγραφή των δυνατοτήτων των παγκορασίδων που θα στελεχώσουν τη νέα Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Κορασίδων μετά από σχεδόν δυο χρονών αποχή από την αθλητική δράση.

Για τις ανάγκες της προετοιμασίας, ο Δήμος Μουζακίου παραχώρησε τους ξενώνες της Μαθητικής Εστίας Μουζακίου καθώς και το κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου για προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Το σύνολο της αποστολής φτάνει τα 30 άτομα. Ανάμεσα τους οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Γκούντας, Θέμης Γούλας, Ανέστης Γιαννακόπουλος, Μαρία Γαβαλά, Χριστίνα Πεταλά καθώς και ο συντοπίτης μας φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κιτσάκης.

Σε μία πρώτη του δήλωση ο επικεφαλής της αποστολής, ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κώστας Γκούντας, ανέφερε:

Βρισκόμαστε στο Μουζάκι, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον όπου έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν. Εδώ θα γίνει ένα προπονητικό καμπ και καταγραφή αυτής της ηλικιακής ομάδας. Από την καινούργια αθλητική σεζόν τα κορίτσια αυτά θα αποτελέσουν την προεθνική ομάδα κορασίδων που στόχος της είναι τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων τον Απρίλιο του 2022. Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιες απώλειες αθλητριών επειδή ακόμη βρίσκονται σε εξέλιξη πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν. Αναμένουμε από αύριο Τρίτη ακόμη οκτώ κοπέλες οι οποίες θα ενσωματωθούν στην αποστολή. Ευχαριστούμε το Δήμο Μουζακίου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και το χώρο της μαθητικής εστίας όπου διαμένουμε.




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos mixalakis

Τον δρόμο που ενώνει τους οικισμούς Κρανιά – Αγία Παρασκευή – Κονάκια συντηρεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας και για την προαγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.)

Επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας και για την προαγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.)

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…