Στο Μοσχόφυτο ο δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης

Ο δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, στο Μοσχόφυτο στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία

profitis_ilias_4

Ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία ο δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας και ο Αντ/ρχης κ. Χρίστος Μιχαλάκης, επισκέφτηκαν το Μοσχόφυτο όπου παρακολούθησαν την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, που τέλεσε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Δημήτριος Λάμπρου παρουσία αρκετών πιστών.

Παρόν ήταν και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοφύτου κ. Στυλιανός Κούτσικος και τοπικοί συνεργάτες του κ. Μαράβα.

profitis_ilias_3

Ακολούθησε Αρτοκλασία και προσκύνημα της εικόνας από τον κόσμο στον αύλιο χώρο της εκκλησίας. Χαιρετισμό έκανε ο δήμαρχος Κων/νος Μαράβας που υποσχέθηκε να προβεί στις ενέργειες μέσω Πολεοδομίας του Δήμου Πύλης για την παραχώρηση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου για να γίνει καφενείο του Χωριού.

Στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρίστος Μιχαλάκης ανέφερε τα εξής. Κάνουμε ότι μπορούμε σε δύσκολες εποχές θα συνεχίσουμε τα οδικά έργα ούτως ώστε να έρχεστε με ασφάλεια στο Χωριό, με τις ανάλογες παρεμβάσεις.
Από του χρόνου θα έχουμε μία ξεχωριστή εργολαβία κατασκευής δρόμου Μοσχόφυτου- Πολυνερίου εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

profitis_ilias_2

Θα επιμεληθούμε και άλλα έργα στο χωριό σας σε συνεργασία με τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα.

Τέλος ο κ. Μιχαλάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τον στηρίξανε για μία ακόμα φορά.

profitis_ilias_1

Δήμος Πύλης
Total
0
Shares