Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Γηροκομείο “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ” το Τμήμα των Βοηθών Φαρμακείου της ΕΠΑ.Σ. Ο.Α.Ε.Δ. Καρδίτσας

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναναριοφερσάλων “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ” από το Τμήμα των Βοηθών Φαρμακείου της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Καρδίτσας.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γηροκομείο Καρδίτσας από τους μαθητές του Τμήματος της Α Τάξης των Βοηθών Φαρμακείου της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ Καρδίτσας, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριες της Σχολής και φαρμακοποιούς Κατερίνα Πισμίρη και Βάσω Κοματσιούλη.

Οι μαθητές συνέλεξαν φάρμακα και παραφαρμακευτικά είδη από τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου της πόλης μας, τις οικογένειές τους αλλά και από ανώνυμους συμπολίτες μας. Τα φάρμακα τα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κέντρου κ. Ιωάννης Σούφλας, ο οποίος τους ευχαρίστησε εκ μέρους του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο και εν συνεχεία τους ξενάγησε στους χώρους του Γηροκομείου.

Οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι χάρηκαν ιδιαίτερα με την έμπρακτη προσφορά των μαθητών και τα ασθήματα εθελοντισμού, αγάπης, και αλληλεγγύης των μαθητών μας.




Total
0
Shares
Previous Article

«Πρόσκληση σε δείπνο γνωριμίας» από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Next Article

"Βιβλιομασκαρέματα" στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου