Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας

Το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό επισκέφθηκαν οι μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας συνοδευόμενοι από το Διευθυντή, και τους Δασκάλους τους .

Στο πλαίσιο των μαθημάτων τους είχαν ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο προς το Δήμαρχο στον οποίο και έθεσαν τις ερωτήσεις τους, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το σχολείο τους, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Κωτσός απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών και τους συνεχάρη για την παρουσία τους όπως επίσης και τους δασκάλους τους για τη δουλειά  που κάνουν στο σχολείο.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε να με επισκεφθείτε στο γραφείο μου. Είναι χαρά μου να επικοινωνώ με τους μαθητές του Δήμου μας και κυρίως να ανταλλάσω απόψεις μαζί σας. Εξάλλου είμαι οπαδός του ανοιχτού σχολείου που ξεφεύγει από τους 4 τοίχους της αίθουσας και αλληλοεπιδρά με την κοινωνία. Συγχαρητήρια και στους δασκάλους σας που δουλεύουν με μεράκι και γνώση μαζί σας. Θέλω να γνωρίζετε ότι για τη δημοτική μας αρχή η διασφάλιση υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές είναι προτεραιότητα. Επίσης επιθυμία μου είναι η τακτική επικοινωνία με τη μαθητική νεολαία του Δήμου μας καθώς αποτελείτε τους αυριανούς πολίτες του Δήμου Μουζακίου» δήλωσε ο κ. Κωτσός.

Magoula sxoleio mathites episkepsi kotsos




Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον οδικό άξονα Καλυβίων Πεζούλας-Νεοχωρίου

Next Article

Ανοικτό εργαστήριο πασχαλινών κατασκευών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας