Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Δήμαρχο Αργιθέας οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ανθηρού

dimotiko sxoleio anthirou 2

Στο Δήμαρχο Αργιθέας οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ανθηρού

Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων – Περιβαλλοντικής Εκπ/σης με θέμα “Πηγές νερού του χωριού μας Ανθηρού – Αργιθέας – Πηγή Ζωής” οι μαθητές του Δημ. Σχολείου & Νηπ/γείου Ανθηρού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω της πανδημίας, ως δημοσιογραφική και επιστημονική ομάδα του ινστιτούτου υδάτινων πόρων Ανθηρού είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Α. Στεργίου στο Δημαρχείο και να του απευθύνουν μερικές ερωτήσεις.

Η επίσκεψή μας συνέπεσε με την επίσκεψη του κ. Γ. Ταγκαλέκα, Προέδρο του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια και Δήμαρχο Λεβαδέων.

Στο Δήμαρχο Αργιθέας οι μαθητές του Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ανθηρού

Απευθύναμε και στους δύο ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ύδρευσης της περιοχής, τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν υλοποιηθεί μετά τον Ιανό, την τουριστική και οικονομική αξιοποίηση των φυσικών πηγών της περιοχής και το ποσοστό μόλυνσης των ποταμών της Ελλάδας και τον τρόπο αντιμετώπισής της.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την πηγή Γκούρας για επιτόπια παρατήρηση και δειγματοληψία. Τέλος, επιστρέψαμε στο σχολείο και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Μουζακίου και τον κ. Κ. Γραμμένο ενημερωθήκαμε για τις χρήσεις του νερού, την εξοικονόμησή του, πραγματοποιήσαμε πειράματα σχετικά με το νερό και συμμετείχαμε σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Η δασκάλα, Όλγα Μπαντή

Η νηπιαγωγός, Αλεξάνδρα Καμινιώτη

Στο Δήμαρχο Αργιθέας οι μαθητές του Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ανθηρού




Total
0
Shares
Previous Article
Φυλακές Λάρισας: Πήρε άδεια και δεν επέστρεψε - Αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές

Φυλακές Λάρισας: Κρατούμενος πήρε άδεια και δεν επέστρεψε - Αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές

Next Article
vandi paparizou 5

My Greece: Αυτό το Σαββατοκύριακο η Έλενα Παπαρίζου ξεναγεί την Δέσποινα Βανδή σε Κανάλια, Φανάρι, Μουζάκι, Λίμνη Πλαστήρα, Άγραφα και Πύλη

Related Posts