Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Ανατόλια δοκιμάζεται το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας

στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α2 Εθνικής
ΑΣ Καρδίτσας

 

Στο Ανατόλια δοκιμάζεται το Σάββατο ο Α.Σ.Κ. στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α2 Εθνικής

Αυλαία με ντέρμπι

Με ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, ο ΑΣΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ανατόλια, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία έχει ρόστερ με ποιότητα και εμπειρία και παίκτες με πολλές παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, όπως οι Καραποστόλου, Ασημακόπουλος, Μπρόζος, Τόζιος, Γκάτζιας, αλλά και ο Σέρβος γκαρντ Ούρος Ντούβνιακ. Με τον ίδιο βασικό κορμό εδώ και χρόνια, αλλά και με τον ίδιο προπονητή, τον κ. Γκαϊτατζή, το Ανατόλια ανέβηκε φέτος στην κατηγορία, έχοντας ήδη πετύχει αρκετές εντυπωσιακές νίκες, με πιο πρόσφατη την επικράτηση στο Αγρίνιο το περασμένο Σάββατο, με σου του Γκάτζια στην εκπνοή.

Το Ανατόλια λοιπόν, είναι ένας εξαιρετικά υπολογίσιμος αντίπαλος και οι «κυανόλευκοι» του Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζουν το ματς με τη δέουσα προσοχή, θέλοντας τη νίκη στο φινάλε του πρώτου γύρου της σεζόν, ώστε να διατηρηθούν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι πως η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες με Αγρίνιο και Κόροιβο, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι τραυματισμοί που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα φέτος, απουσιάζουν με αποτέλεσμα η ομάδα να παρατάσσεται πλήρης στη Θεσσαλονίκη.

Διαιτητές της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Ανατόλια, ορίστηκαν οι κ.κ. Μπήτης, Ευφραιμίδης και Κ.Ταρενίδης.

Για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, ο προπονητής Κώστας Κομποδιέτας δήλωσε:«Οι δυο νίκες που πετύχαμε ήταν σημαντικές, παρά το γεγονός ότι είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Από δω και πέρα, το δύσκολο δεν είναι να βρεθείς στην τέταρτη θέση της κατάταξης, αλλά το να παραμείνεις εκεί, να συνεχίσεις να είσαι ανταγωνιστικός. Όλοι μας υπολογίζουν πλέον περισσότερο γι’ αυτό και απαιτείται μεγάλη προσοχή. Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη το Ανατόλια, μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Έχουν γυρίσει οι τραυματίες κι αυτό μας χαροποιεί, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Ο αθλητής του Α.Σ.Καρδίτσας KSD Χρήστος Ζωιτσάκος τόνισε: «Ερχόμαστε από δυο συνεχόμενες νίκες κάτι που είχαμε πολύ καιρό να επιτύχουμε και τώρα έχουμε μπροστά μας δυο εκτός έδρας ματς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα, καθώς το Ανατόλια είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, όμως εμείς έχουμε προετοιμαστεί και αν εφαρμόσουμε το πλάνο μας, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».




Total
0
Shares
Previous Article
arouraioi kalliergeies

Καταπολέμηση τρωκτικών σε καλλιέργειες

Next Article
Sofia1

Η ταινία «Σοφία» στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων