Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο 4ο Baby Cup οι μικροί αθλητές-τριες του Αθλ. Αγων. Συλ. Ταεκβοντό Καρδίτσας

Κουκουλέτσος 3Με επιτυχία διοργάνωσε  ο Α.Γ.Σ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη το 4ο  Baby Cup 2016  στην Κοζάνη το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, όπου συμμετείχαν οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας.

Είκοσι αθλητές-τριες συμμετείχαν στο παιδικό πρωτάθλημα από την προαγωνιστική ομάδα του συλλόγου με στόχο την συμμετοχή και την εμπειρία. Οι μικροί έκαναν ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στους αγώνες ξεδιπλώνοντας της τεχνικές που έχουν διδαχθεί στο χρονικό διάστημα της εκμάθησής τους. Ο σκοπός της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί  αθλητές να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη και να ζήσουν και να απολαύσουν την γιορτή του 4ο Baby cup  στην Κοζάνη που πραγματικά ο προπονητής  κ. Αλμασίδης Χρήστος και με τους έμπειρους αθλητές του  έκαναν μια πολύ ωραία και όμορφη διοργάνωση.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 25 σωματεία και πάνω από 600 αθλητές-τριες περίπου.

Οι ηλικίες που συμμετείχανε ήταν γεννηθέντες από 2004 έως 2010 και κάθε ηλικία αγωνίστηκεΚουκουλέτσος 1 ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά την χρονολογία γέννησης καθώς και την βαθμίδα της ζώνης.

Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την πολύχρονη παρουσία του στον χώρο του αθλήματος και μένοντας ικανοποιημένος από την απόδοση των μικρών αθλητών-τριών του που αφήσανε μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας συγχαίρει τον προπονητή και όλους τους μικρούς αθλητές –τριες για την πετυχημένη τους εμφάνιση καθώς τους γονείς που ήταν και είναι παρών σε κάθε αθλητική δραστηριότητα και βοηθάνε στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού Αθλήματος που καλλιεργείται με επιτυχία εδώ και χρόνια στον νομό μας και στην πόλη της Καρδίτσας.

Κουκουλέτσος 2




Total
0
Shares
Previous Article

Απολογισμός κοινωνικής δράσης του Δήμου Καρδίτσας για το μήνα Μάϊο

Next Article

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) στον Γράμμο