Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας αντικαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

agorastos kolindrini

Στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας αντικαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Νέο έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της στη Μαγνησία προχωρά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αναδείχτηκε ανάδοχος και υπογράφεται η σύμβαση για τη συντήρηση, αντικατάσταση και τοποθέτηση  νέων Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων – στηθαίων ασφαλείας, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας ενισχύουμε και βελτιώνουμε την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο που οδηγεί σε  χρήσιμα έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας και φέρνουν χρήμα στην τοπική πραγματική  οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 




Total
0
Shares
Previous Article
fanis stathis kostas skrekas 1

Θετικές εξελίξεις στη συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα - Αποπληρώθηκε μέρος οφειλόμενων χρημάτων προς την Υδροηλεκτρική Βατσουνιάς από τον ΔΑΠΠΕΔ

Next Article
mixalakis agorastos gefira

Αντιπλημμυρικά έργα για την προστασία των οικισμών στον Πορταϊκό Ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας